Gràcies per compartir #UnRepteComú
21/01/2020
Ara més que mai, un Repte Comú.
21/03/2020

Trobada Solidària

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”13749″ img_size=”large”][vc_column_text]El passat dimecres 12 de febrer, vam tenir l’ocasió de compartir una trobada solidària a l’estudi de l’artista Merce Angusto, situat a la Gran Via, 685, Barcelona.
Les portes es van obrir a les 19h., no va trigar a omplir-se i envoltats d’aquest meravellós espai ple d’art i generositat els voluntaris de l’escola d’hostaleria de Jesuïtes, dirigits pel seu director Jordi Ollé, van aportar el servei de cambrers amb molta professionalitat i dedicació, servint un deliciós refrigeri per a tots els assistents.

Merche Dalmau, propietària i gerent del Celler Clos Galena va oferir un tast dels seus excel·lents vins. Es va servir també cava del Celler Parató, cedit generosament per Montse Elias.

Durant l’acte la gent va anar comprant números per poder adquirir un quadre de la meravellosa artista Mercè Angusto, qui va cedir la seva obra desinteressadament a la fundació, amb l’objectiu de donar visualització al seu projecte i ajudar a través d’una recaptació econòmica i solidària.

Al final de la trobada, Mont Plans va anunciar a la guanyadora del quadre, Esther Pallisa, entre paraules d’agraïment i plenes d’emoció es va referir a la important tasca de la fundació i a totes les persones que havien fet possible aquest acte solidari i compromès amb la infància, i Viki Bernadet, amb molt d’afecte, va dedicar unes entranyables paraules per agrair tot el suport i la humanitat que veia en cada persona que assistia a l’acte.

L’esdeveniment va ser un èxit, els assistentes, entre ells Neus Munté, Xavier Trias, Pilar Calvo, Jaume Freixas i Núria Feliu, van aconseguir l’objectiu de donar suport i contribuir en el projecte de la Fundació Vicki Bernadet amb molta satisfacció.

Finalment des de la fundació volem agrair a Merce Angusto pel seu compromís, a Merche Dalmau per la seva generositat aportant la selecció de vins del seu Celler amb tanta dolçor, a Jordi Ollé i Jesuïtes Sarrià per la seva atenció, amabilitat i professionalitat, a Montse Elias del Celler Parató per la seva ajuda i compromís, a Andrea i Ana de Cookies Barcelona per les seves delicioses galetes i a Jaume Aragay, magnífic fotògraf solidari de l’acte. També volem agrair a tot l’equip promotor, el col·lectiu “Fades”, ambaixadores de la fundació, que de forma voluntària van fer realitat aquesta trobada: Carina Garriga, Georgina Angusto, Ana Soleto, Dolors Manrubia, Merce Angusto i Georgina Mallafré. I finalment a tots aquells que van assistir sense ànim de lucre a donar suport i a cooperar.

Sense vosaltres això no seria possible. Unides en el compromís amb la infància.

Moltes gràcies.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”13759″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.