Servei d’atencio, 25 anys d’experiència professional

El nostre compromís és oferir atenció integral, especialitzada i avalada per 25 anys d’experiència professional, a totes aquelles persones afectades directament o indirectament per un abús sexual a la infància. Oferir l’orientació i el suport necessari a familiars de víctimes d’ASI contribueix al camí de recuperació pel qual val la pena continuar treballant. #UnReptecomú #EquipFundació

El poder de les paraules és clau

El poder de les paraules és clau

Les paraules comuniquen, comparteixen i exploren. Són les nostres aliades i una de les eines més màgiques que ens regala el llenguatge. El poder de les paraules és clau en la prevenció de l’abús sexual infantil. Posar nom a les parts íntimes i privades del cos de l’infant i verbalitzar els sentiments que provoca una situació d’abús pot ser clau en la vida de molts nens i nenes.

Vicki Bernadet, Creu de Sant Jordi

Vicki Bernadet, Creu de Sant Jordi

És un orgull conèixer la noticia de que la Generalitat de Catalunya ha decidit atorgar la Creu de Sant Jordi, a la Vicki Bernadet, un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part d’aquesta institució. Orgull per un reconeixement a una vida d’implicació, fermesa i generositat. Orgull de formar part del projecte que va iniciar i que l’acompanya a cada pas. Tots i totes les que formem part de la seva vida avui estem d’enhorabona.

Bona Diada de Sant Jordi 2023

Bona Diada de Sant Jordi 2023

L’arribada de la primavera és símbol de nous inicis. Un esclat de colors, sons i olors que rebem cada any amb un somriure. La natura desperta, els dies s’il.luminen, el sol escalfa amb més força i sentim que tenim totes les oportunitats possibles davant nostre.

Ayuda del Departamento de Ciudadanía y Derechos Sociales del Gobierno de Aragón

Ayuda del Departamento de Ciudadanía y Derechos Sociales del Gobierno de Aragón

Gracias al apoyo del Departamento de Ciudadanía y Derechos Sociales del Gobierno de Aragón, con cargo a la asignación del 0,7% del IRPF, podremos trabajar también en esta Comunidad Autónoma, en los mismos proyectos diseñados por el equipo de la entidad, que aportan los recursos y la experiencia necesaria: IRPF FADA, dirigido a víctimas de ASI y IRPF MUJERES, dirigido a mujeres que han sufrido algún tipo de abuso sexual en la infancia

Compromís amb l’atenció especialitzada de víctimes d’ASI

Compromís amb l’atenció especialitzada de víctimes d’ASI

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF, podrem treballar en dos projectes que aporten els recursos i l’expertesa necessària: IRPF FADA, dirigit a víctimes d’ASI i IRPF DONES, dirigit a dones que han patit algún tipus d’abús sexual a la infància. Mitjançant aquestes ajudes i implicació oferirem atenció i assessorament a 1200 víctimes, de les quals 140 podran accedir als nostres tractaments terapèutics i 75 obtenir assessorament jurídic, de forma gratuïta.
Gràcies per formar part del #RepteComú. Caminem junts cap a un futur lliure d’abusos sexuals infantils. Un futur millor sempre és possible.

Visita la nueva web de ‘Children’s rights, UP!’

Children’s rights, UP! Preventing child sexual abuse through the promotion of key competences and healthy behaviours in young children from all cultures (CRUP) es un programa para niños y niñas de 4 y 5 años, sus profesores y sus familias. La misión principal es prevenir los abusos sexuales infantiles desde muy pequeños. Este programa está diseñado teniendo en cuenta las diferentes sensibilidades culturales, religiosas y sociales de Europa.