Centres Educatius

Si podemos añadir aquí un texto corto explicativo sería ideal, pues así seguiríamos con el mismo estilo en todas las páginas.
Els centres escolars són un context privilegiat per treballar la prevenció de l’abús sexual infantil i, a més, tenen un paper clau en la seva detecció. Tant a l’escola com a la família hem de crear espais de diàleg i de confiança on els infants i adolescents puguin expressar-se i conèixer els seus drets. Per això, totes les activitats que realitzem tenen aquesta funció preventiva i estan dirigits a infants, adolescents, famílies i comunitat educativa.
  • INFANTS I ADOLESCENTS

Les actuacions dirigides a la infància i adolescència tenen com a objectiu dotar d’eines d’autoprotecció, oferir mecanismes per demanar ajudar i de comunicació, visibilitzar l’existència de situacions d’abús sexual infantil i donar poder als infants.

Disposem de diferents tallers que abasten totes les edats educatives: primària, secundària i batxillerat. De manera que, cada dos cursos escolars oferim una activitat relacionada amb la prevenció en ASI adequada a la maduresa cognitiva i emocional de l’alumnat.

Totes les activitats es fan en modalitat presencial, amb el grup aula i amb la presència del tutor o tutora

  • COMUNITAT EDUCATIVA

Ens adrecem a equips directius i educatius, equips no docents, monitors d’ extraescolars i de menjadors. L’objectiu és que els equips educatius coneguin la problemàtica de l’abús sexual infantil, la seva dinàmica i les seves característiques. Alhora, ofereix els coneixements i les eines necessàries per detectar, abordar i prevenir possibles situacions abusives.

En funció del perfil a qui vagi dirigida la formació, adeqüem la durada, el contingut i la modalitat. La durada de les formacions pot anar entre les 3 i les 20h.

  • SERVEIS A DIFERENTS COL·LECTIUS

Xerrades de prevenció i sensibilització adreçades a pares, mares i familiars on s’estan duent a terme les activitats. Així, aconseguim crear un espai de protecció i comunicació al voltant de l’infant que permet no només una millor prevenció, sinó una major detecció i una resposta adequada en casos de possibles verbalitzacions.

La durada són 2 hores. Oferim flexibilitat en els horaris i la modalitat per garantir una millor conciliació.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.