Làmines ‘Ara Crema’, una nova col·laboració solidària
13/12/2022
Feliz año 2023 solidario
09/01/2023

Carta de Nadal 2022

Carta de Nadal 2022

 

Hi ha molts i molt diferents motius pels quals celebrar el Nadal, però independentment de la manera i la forma, el Nadal és una època molt simbòlica que a tots ens marca el pas del temps als nostres calendaris. Passem d’un any a l’altre, fent balanç, deixant enrere allò que ens pesa, enfocats en allò nou i positiu. Però sobretot es respira aquest “no sé què” inimitable, es respira màgia.

Tothom que ha mirat els ulls d’un nen o nena en aquesta època, ha volgut reviure aquesta il·lusió sense matisos, aquesta felicitat sincera i creure que els desitjos es poden arribar a complir.

És difícil definir-ho, i no obstant passa. El nostre sincer desig és entreveure aquesta il·lusió inimitable, que sustenta els nostres millors records, en cada nen i nena, sense excepció. Records que ens transporten aquesta infància protegida i feliç que, sens dubte, mereixen atresorar.

LA VOLUNTAT

El Nadal també representa la voluntat de donar, de ser millor persona i ens recorda que entre tots podem obrar canvis necessaris que impacten al nostre món. En realitat el Nadal és un conjunt de valors que vol treure a la superfície el millor dels éssers humans.

Uns valors que ens poden definir al llarg d’aquest any que comença, una nova oportunitat per construir plegats un món on la infància creixi feliç i lliure de violència. Tota una societat decidida a treballar a favor dels drets humans, convençuda que sense igualtat i equitat al món no hi ha futur possible i que la defensa de la infància és la defensa del nostre futur conjunt.

Una infància sana és garantia del futur que tots esperem i desitgem. Assumim aquest repte comú recolzat en tots aquells valors que compartim aquestes dates.

Ara més que mai, un agraïment especial a tots els membres de la família de la Fundació, suport necessari i exemple de solidaritat responsable. Una família que esperem no deixi de créixer durant aquest nou any ple de noves oportunitats.

SOLIDARITAT

Ara més que mai, celebrem la solidaritat, amb la convicció que cada dia pot sortir el sol, per a tothom. Una mirada esperançadora cap al futur. Una societat responsable i protectora amb els qui més ho necessiten. El món que les noves generacions es mereix, el canvi que depèn de cadascun de nosaltres. Junts ho farem possible!

A la Fundació Vicki Bernadet seguirem treballant al costat de víctimes, famílies i societat en general, com hem fet els darrers 20 anys. Aquesta és la nostra sincera promesa per al nou any.

Que cada dia sigui Nadal a la mirada de cada nena i nen ia cada racó del món.

Bones Festes!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.