Ayuda del Departamento de Ciudadanía y Derechos Sociales del Gobierno de Aragón
19/04/2023
Vicki Bernadet, Creu de Sant Jordi
25/04/2023

Bona Diada de Sant Jordi 2023

Bona Diada de Sant Jordi 2023

L’arribada de la primavera és símbol de nous inicis. Un esclat de colors, sons i olors que rebem cada any amb un somriure. La natura desperta, els dies s’il.luminen, el sol escalfa amb més força i sentim que tenim totes les oportunitats possibles davant nostre.

I torna Sant Jordi, un dels dies que tots assenyalem als nostres calendaris. El dia que ens agermana i il.usiona. El dia que representa tot allò que la primavera ens aporta, esperança.

Esperança en el nostre present i en el nostre futur, el sentiment que ens impulsa a aconseguir les nostres fites, la clau del nostre benestar, el fons de totes les caixes de Pandora, per molts mals que continguin.

La infància és el nostre passat viu i forma part del nostre futur incert, és el representant màxim de totes aquestes il.lusions i perseveràncies que conflueixen en l’únic camí possible: el resurgir de la infància, i de l’esperança conjunta. Canviar el present per un futur millor.

Aquest sempre serà el motor de totes les persones que formem part de la fundació Vicki Bernadet. Patronat, equip, còmplices i amics, caminant junts amb la societat, cap a un futur lliure d’abusos sexuals infantils. Un Repte Comú.

Els infants mereixen la nostra implicació en la defensa dels seus drets. Ells són la nostra primavera i el nostre dia de Sant Jordi.

Avui que tots i totes celebrem el dia de la cultura i de l’amor, recordem que la llum, el color, l’olor a primavera i a alegria que ens envolta, són atributs que tots els nens i les nenes d’aquest món imperfecte mereixen viure cada dia, de cada any, de les seves vides.

Regalem roses i llibres, i regalem futur. Avui també es el dia de la solidaritat i la cooperació entre persones, i perquè no, de la màgia. Fem màgia, contribuïm entre tots a construir un món a ón tots els infants puguin viure una vida plena, lliure de por, de violència i de foscor. Fem del dia de Sant Jordi un compromís de transformació cap al futur en el que tots volem arribar a viure. Impliquem-nos en la creació d’una societat justa i responsable. De crisàlida a papallona.

Celebrem la cultura que desperta consciències, pont per a la pau i l’entesa entre persones. Una eina inclusiva, que aglutina els drets fonamentals, el sistema de valors i les tradicions. Un dia que ens fa lliures i ens reconforta, que ens inspira i mobilitza. Un dia per fer màgia.

Com cada any, us convidem a viure un dia de Sant Jordi al costat de la infància, també de la mà de la generositat i del despertar de la força que representa una societat unida, capaç de difondre arreu la necessitat de ser conscients d’una realitat que afecta a 1 de cada 5 infants i  d’encoratjar-nos per formar part de la lluita contra els abusos sexuals infantils. Un Sant Jordi màgic.

El nostre desig sempre serà que cada dia sigui el Dia de Sant Jordi, per cada infant, de cada racó, del nostre planeta.

BONA DIADA DE SANT JORDI! 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.