Recomanacions per regalar
19/12/2019
Trobada Solidària
18/02/2020

Gràcies per compartir #UnRepteComú

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”13212″ img_size=”large”][vc_column_text]El dilluns 25 de novembre, es va celebrar el primer concert solidari de la Fundació Vicki Bernadet, a la Sala Barts. Va ser organitzat per voluntaris i voluntàries, que sense ànim de lucre ho van donar tot perquè l’esdeveniment sortís tal com estava planejat.

 

Un cop donat per iniciat el concert amb l’impactant vídeo promocional la fundació, fet voluntàriament per l’empresa Ogilvy, una empresa de comunicació que ha dissenyat la campanya de sensibilització Un repte en comú. La fundadora de la fundació, Vicki, va sortir a dir unes paraules plenes d’emoció la qual es donava la benvinguda i presentava el que seria el primer grup musical de la nit.

 

Van entrar a escena Jaume Vilaseca al piano i Lidia Pujol, cantant, agafada de la mà d’una nena petita, Alicia Aragay. Amb una posada en escena molt poètica la intèrpret ens delectava amb la cançó «Hi ha gent». En finalitzar,  Lidia Pujol va pronunciar unes paraules reivindicant la importància de posar el tema dels abusos sexuals sobre la taula perquè hi hagi interlocutors i la víctima en pugui parlar obertament.

 

Un cop acabat, van presentar al famós grup català Sau30. Amb simplicitat agraïen poder ser allà i entre bromes demanaven al públic que cantessin la cançó més famosa del seu repertori: «Boig per tu». Els assistents no ho van dubtar i emocionats van seguir estrofa per estrofa la meravellosa belada.

 

A continuació van entrar Helena Gadel i Beth amb Jaume Vilaseca al piano van interpretar «Companys no és això». Dues veus plenes de dolçor que van crear un ambient familiar i ple de tendresa.

 

Seguidament van sortir a parlar Elisenda Roca i Adam Martín. Van agrair a la fundació tota la seva feina i, sobretot, el fet de donar veu a aquest tipus de problemàtica social. Van explicar breument la gran feina que fa la fundació i finalment donaven importància al fet de poder eliminar el tabú dels abusos sexuals infantils.

 

Després, van sortir a escena Jaume i Mar Vilaseca els quals van interpretar «Precious Lord, Take My Hand/ You’ve Got a Friend». La veu de la cantant va arribar a cada espectador portant-los a abraçar-la amb un fort i calorós aplaudiment.

 

Un cop acabada la cançó va sortir l’actriu Mont Plans que de forma riallera els hi remarcava a tots i totes les assistents la importància de fer-se soci de la fundació. I seguidament sortia Marc Parrot i remarcava que la societat no sap com afrontar-ho, però que tenim un repte en comú.

 

Per anar concloent el concert, van sortir: Jaume Vilaseca i Masvidal amb Elena Gadel, Beth, Dolo Beltran, Txell Sust, Nevoa, Lídia Pujol i Helena Miquel, a interpretar «Nada de nada» creant així un cor de veus impressionant i commovedor. I de sobte, sense presentació prèvia va aparèixer Halldor Már entre el públic, interpretant «The Sun Could Rise Tonight».

 

A continuació tornava a sortir la Mont Plans exigint els drets dels infants, remarcant que els nens i nenes no són propietats, sinó que tenen la seva pròpia identitat. A més a més, deia que hem de tenir en compte que ells i elles són el present i el futur de la societat, que tenen absolutament tot el dret a ser feliços i per tant el nostre repte en comú és protegir-los, ja que actualment un de cada cinc nens i nenes no és feliç. Per aquest motiu ens torna a subratllar la importància de tenir persones que vetllin per ells. Finalment dona les gràcies per tot el suport rebut.

 

Per concloure el gran concert, Sabor de Gràcia alegra la festa amb la cançó «El Muerto Vivo» i aconsegueix fer moure a tot el públic al ritme de la música. En sonar la cançó tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible aquest esdeveniment van sortir a escena a ballar. Però un cop acabada la cançó, Vicki Bernadet va tornar a dir unes paraules. Molt emocionada ens donava les gràcies als assistents per haver participat en la causa, agraïa a totes les persones que ho havien pogut fer possible, i finalment, ens deia que a pesar que la sala no hagués estat plena de gent, estava plena de generositat i que per tant allò era el que tenia més importància.

 

El públic va respondre a les seves paraules amb forts aplaudiments i Sabor de Gràcia continuava la festa cantant «Gitana Hechicera» el públic va marxar animat, amb ganes seguir ajudant a la fundació i sobretot amb ganes de donar veu a aquesta problemàtica social, vist que van prendre consciència que actualment en té molt poca. Per tant es confia que aquest concert podrà fer arribar la tasca de la Fundació molt més lluny i així animar a la gent a participar-hi més activament.[/vc_column_text][vc_column_text]ELS MÚSIC SOLIDARIS

Beth / Sabor de Gràcia / Lídia Pujol / Sau30 / Marc Parrot / Masvidal / Helena Miquel / Halldór Már / Elena Gadel / Mone / Jaume & Mar Vilaseca /Txell Sust / Dolo Beltran / Nevoa. Conduirà l’acte: Mont Plans amb la participació d’Elisenda Roca i Àdam Martín.

FITXA TÈCNICA
Autoria de la Gala: Fundació Vicki Bernadet.
Amb la col·laboració de: Lídia Pujol, Mercè Puy, Beti Barrera, Adrià Bas i Sala Barts.
Direcció musical: Lídia Pujol.
Direcció escènica: Mercè Puy.
Presentadors: Mont Plans, Elisenda Roca i Àdam Martín.
Nena: Alicia Aragay Jolonch.
Producció: Mercè Puy, Beti Barrera.
Regidoria: Cristina Prunell.
Comunicació: Ogilvy, Fundació Vicki Bernadet, Adrià Bas.
Escenografia de l’espectacle: “Iter Luminis, Panikkar, poeta i fangador. Orient i occident soc” de Lídia Pujol. Disseny de l’arbre
de Sergi Corbera. Samuel Quiles i Judith Cahelles, maquinistes.
Adaptació i transport de l’arbre per Makato biodinàmica.
Disseny gràfic: Elena Nogués i Marc Vilarnau.
Fotògraf: Jaume Aragay.
Tècnics Sala Barts: Roc Ibàñez, cap tècnic.
Col·laboradors: Núria Peiró, Montse Martínez, Laura Rubio.
Agraïments: Eva Biescas i Meritxell Abril.
Equip Voluntaris: Alumnes Col·legi del Teatre i Escola Superior d’Art Dramàtic Eolia, Amics Fundació Vicki Bernadet.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/xDN2Wp1xWiE” title=”CONCERT BENÈFIC #UNREPTECOMU”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6012″ img_size=”large” title=”AMB EL SUPORT DE”][vc_single_image image=”13207″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.