Protocol per als Centres Municipals d’Ensenyaments Musicals
09/06/2022
‘Las notas’ del curso escolar 2021-2022 de la Fundación Vicki Bernadet
27/06/2022

Xerrada de Prevenció Relacions Abusives de PromoSalut

La Fundació Vicki Bernadet ha impartit la Xerrada de Prevenció Relacions Abusives de PromoSalut una nova xerrada per combatre els abusos sexuals infantils. Aquesta xerrada ha estat realitzada a l’acollidor Casal de Barri de la Prosperitat. Pilar Polo, Responsable de Relacions Institucionals de la Fundació Vicki Bernadet, ha estat present en aquest espai social. Tot aquest esdeveniment s’ha organitzat gràcies al suport de PromoSalut.

A la trobada han assistit professionals del món de la psicologia i també educadors socials com acadèmics. La xerrada s’ha desenvolupat a la gran sala d’actes del Casal de Barri de la Prosperitat on s’ha organitzat als assistents en forma de cercle per afavorir les converses i el diàleg durant el transcurs de la jornada.

La Fundació Vicki Bernadet ha impartit la Xerrada de Prevenció Relacions Abusives de PromoSalut una nova xerrada per combatre els abusos sexuals infantils.

La Fundació Vicki Bernadet ha impartit la Xerrada de Prevenció Relacions Abusives de PromoSalut una nova xerrada per combatre els abusos sexuals infantils.

En aquest esdeveniment s’ha profunditzat sobre el problema social que tenim tots junts, quins són els seus orígens i també quins obstacles ha de superar la societat per intentar solucionar-ho. Un altre aspecte que s’ha treballat a la xerrada és com abordar la prevenció, educant als infants, i també, com actuar en cas de trobar-ne un cas. En definitiva, es tracta de posar els infants per davant per protegir-los davant els abusos sexuals infantils.

Cites de la Pilar Polo a la xerrada:

“La ‘no acció’ és desprotecció”
“Si un infant confia en nosaltres, creieu-lo. És la diferència entre el tot i el res”
“Si ens fa vergonya fer servir les paraules, no ajudarem als infants”
“Cal discreció per tractar un cas d’ASI.”
Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.