Medalla d’Honor 2016 a la Fundació Vicki Bernadet
22/11/2016
Guanyador i Finalista de Premi fada a la cultura 2017
01/12/2016

Recollim la Medalla d’Honor de Barcelona 2016

Ahir per la tarda, en el marc del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, Vicki Bernadet, acompanyada per part de l’equip de la Fundació, va recollir de la mà de l’alcaldessa, Ada Colau, la Medalla d’Honor 2016 de Barcelona en reconeixement de la  tasca en favor de la prevenció, la detecció i l’atenció a les víctimes d’abús sexual infantil i de sensibilització de la societat.

Aquest guardó  premia  l’esforç i la contribució de persones, entitats i associacions per fomentar una consciència ciutadana i millorar la convivència a la ciutat.

A l’acte d’ahir es van concedir 25 guardons, 2 per cada districte barcelonés,  5 dels quals s’han atorgat a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de ciutat. La Medalla d’Honor rebuda per Fundació Vicki Bernadet està dins de aquesta última categoria, Ciutat, junt amb les entitats i personalitats: Front d’alliberament Gai de Catalunya (FAGC), Enric Argullol i Murgadas, Juan Tàpia Nieto i Lluís Sierra Dib.

Des de l’equip de la Fundació sentim una inmensa alegria per aquest reconeixament que ens impulsa a seguir lluitant diàriament contra l’abús sexual infantil i pels drets dels infants.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.