Ahir per la tarda, en el marc del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, Vicki Bernadet, acompanyada per part de l’equip de la Fundació, va recollir de la mà de l’alcaldessa, Ada Colau, la Medalla d’Honor 2016 de Barcelona en reconeixement de la  tasca en favor de la prevenció, la detecció i l’atenció a les víctimes d’abús sexual infantil i de sensibilització de la societat.

Aquest guardó  premia  l’esforç i la contribució de persones, entitats i associacions per fomentar una consciència ciutadana i millorar la convivència a la ciutat.

A l’acte d’ahir es van concedir 25 guardons, 2 per cada districte barcelonés,  5 dels quals s’han atorgat a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de ciutat. La Medalla d’Honor rebuda per Fundació Vicki Bernadet està dins de aquesta última categoria, Ciutat, junt amb les entitats i personalitats: Front d’alliberament Gai de Catalunya (FAGC), Enric Argullol i Murgadas, Juan Tàpia Nieto i Lluís Sierra Dib.

Des de l’equip de la Fundació sentim una inmensa alegria per aquest reconeixament que ens impulsa a seguir lluitant diàriament contra l’abús sexual infantil i pels drets dels infants.