Campanya Giving Tuesday a les escoles
18/11/2016
Recollim la Medalla d’Honor de Barcelona 2016
23/11/2016

Medalla d’Honor 2016 a la Fundació Vicki Bernadet

Ens fa molta il·lusió fer públic que l’Ajuntament de Barcelona atorgarà aquesta tarda la Medalla d’Honor 2016 a la Fundació Vicki Bernadet .

En paraules del Tinent d’Alcalde Gerard Pisarello “l’Ajuntament vol fer un reconeixement a algunes d’aquestes persones i entitats que han destacat en els seus camps respectius i que amb el seu esforç i la seva il·lusió contribueixen, dia a dia, a reivindicar una ciutat millor pels barcelonins i les barcelonines. Els seus exemples contribueixen a la realització personal i col•lectiva i ens ajuden a avançar en el camí de la cohesió social i el compromís ciutadà”.

Amb aquestes medalles, l’Ajuntament reconeix a 25 persones i entitats que han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i cívica, així com dels seus valors i virtuts. La ciutat ret homenatge a l’empenta i generositat de la societat civil.

Un premi com la Medalla d’Honor servirà per fer més visible a la societat la problemàtica dels abusos sexuals a la infància, un tema que portem treballant  des de fa 20 anys a la Fundació Vicki Bernadet, i malgrat que som concients que ens queda molt camí per recorrer, també celebrem el avenços assolits en aquesta matèria.

Volem transmetre la nostra alegria i gratitud també a tots els professionals que ens han acompanyat en aquest període, així com a les entitats i particulars que ens han recolzat de moltes maneres durant aquest temps per portar a terme la nostra tasca de protecció a la infància.  

 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.