Atenció Terapèutica a través de Caixa Proinfància
04/02/2016
Formació de professionals i famílies, la millor forma de prevenir els ASI
22/02/2016

PLACES ESGOTADES – Jornada Formativa Anual 2016


ENFRONTANT L’ENDEMÀ:
Conseqüències de l’abús sexual infantil 

Aquest any volem posar la mirada en les conseqüències que té l’abús sexual infantil en la salut de les persones que l’han patit, i per això, estudiarem els motius de demanda més habituals en les persones que acudeixen a la Fundació buscant un espai psicoterapèutic i analitzarem com es treballen aquestes demandes.

En les diferents ponències aprofundirem en com afecta en la salut l’experiència traumàtica de l’abús sexual infantil, com correlaciona amb quadres de dolor físic i de les conseqüències relacionades amb els trastorns alimentaris, amb conductes addictives diverses i altres conseqüències psicosocials.

Per aconseguir-ho comptarem amb la presència de reconeguts professionals de la psiquiatria, neurologia, i la psicologia, que ens parlaran des de la seva experiència i aportaran noves visions a aquesta temàtica per tal que la resta de professionals puguem millorar la nostra intervenció.

Destinataris

La JORNADA va dirigida a tots/es aquells/aquelles professionals interessats/des en temes relacionats amb els abusos sexuals infantils, dels àmbits dels serveis socials, serveis de protecció a menors, psicologia, pedagogia, ensenyament, salut, dret, justícia, cossos de seguretat… Així com, a totes aquelles persones que volen saber com es treballa un tema tan important i complexa com és la intervenció i la protecció de les víctimes d’abús sexual infantil.

Veure el PROGRAMA

Dia: 25 de febrer de 2016

Horari: 8:30h – 18h

Preu: 50€ (45€ per a socis, estudiants i persones a l’Atur. Imprescindible enviar per mail document acreditatiu, excepte socis)

PLACES ESGOTADES 

Inscripcions a formacio@fbernadet.org amb les vostres dades (nom, cognom, DNI, i contacte). (LES PLACES S’ADJUDICARAN PER ORDRE DE PAGAMENT).

Pagament: IBAN ES66 2100 1058 0202 0015 9435 (La Caixa) IMPRESCINDIBLE: Posar nom i cognoms en l’ordenant de pagament i “JORNADA FVB 2016” en el concepte de pagament. Enviar el comprovant i el document acreditatiu per mail a formacio@fbernadet.org

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison, Carrer Sant Pere Més Baix 7, Barcelona.
Material: S’enviarà per correu electrònic abans del 25 de febrer.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.