PLACES ESGOTADES – Jornada Formativa Anual 2016
22/02/2016
Atenció a la Infància
05/03/2016

Formació de professionals i famílies, la millor forma de prevenir els ASI

La Fundació té a disposició dels centres escolars d’infantil, primària i secundària un programa de formació per sensibilitzar, prevenir, detectar i actuar davant casos d’abús sexual infantil (ASI).

Els centres poden sol·licitar formacions, de 3 hores com a mínim, per la comunitat educativa en les què es treballa per facilitar la detecció de casos d’ASI, entendre les característiques i conseqüències del mateix, donar a conèixer els circuits assistencials i legals que s’han de seguir un cop es té coneixement d’un cas d’abús, pensar eines de prevenció per treballar des de l’aula, elaboració de protocols interns per la prevenció, detecció i actuació de casos d’ASI.

Les famílies també tenen la possibilitat de fer una xerrada taller de dues hores a càrrec de la Vicki Bernadet. En aquests taller es donen a conèixer eines de detecció i prevenció de l’abús sexual. Es parteix de la idea que “No es pot prevenir allò que no coneixem” i de què és necessari acabar amb falses creences sobre la sexualitat infantil i amb certs tabús sobre el sexe, la infància i l’entorn més proper als nens, per poder ajudar realment a prevenir i a mitigar les conseqüències d’aquests actes abusius.

La Fundació també realitza activitats de sensibilització i prevenció per alumnat de primària i secundària. Per a més informació sobre aquestes activitats poden contactar per mail a sensibilitzacio@fbernadet.org

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.