AMPLIEM DATA D’INSCRIPCIÓ: L’abús sexual en l’àmbit de la discapacitat. Vulnerabilitats del col·lectiu
28/01/2016
PLACES ESGOTADES – Jornada Formativa Anual 2016
22/02/2016

Atenció Terapèutica a través de Caixa Proinfància

La Fundació Vicki Bernadet ofereix atenció especialitzada dins del “Servei d’atenció psicoterapèutica a menors i famílies víctimes d’Abús Sexual Infantil (ASI) i en risc d’exclusió social de Caixa Proinfància 2015/16”.

Aquest servei, iniciativa de l’Obra Social “La Caixa”, s’adreça a nens/es i adolescents d’entre 0 i 16 anys que es troben en una situació familiar i econòmica en risc d’exclusió social, i que presenten mancances en les seves necessitats socials. Caixa Proinfancia  es du a terme a les principals àrees metropolitanes de l’estat espanyol, integrant a més de 170 entitats, associacions i fundacions del territori oferint diferents serveis i recursos com l’atenció psico-educativa, suport a centres oberts, activitats del lleure, ajudes a la primera infància (0-3 anys), etc. Amb l’objectiu de:

  1. Afavorir el desenvolupament de les competències del nen/a i l’adolescent, i la seva família que permetran millorar els seus processos d’integració social i autonomia.
  2. Promoure el desenvolupament social i educatiu de la infància i l’adolescència en el seu context familiar, escolar i social.
  3. Desenvolupar i implementar un model d’acció social i educativa integral que contribueixi a millorar les oportunitats de desenvolupament social i educatiu de la infància i les seves famílies.
  4. Contribuir a sensibilitzar i mobilitzar la societat per l’eradicació de la pobresa infantil.

El percentatge de nens pobres ha augmentat els últims anys en la majoria de països desenvolupats, Espanya inclosa, convertint-se en la màxima prioritat segons UNICEF.

Serveis de la Fundació dins d’aquest programa:

Gràcies a aquest programa la Fundació Vicki Bernadet pot oferir els següents serveis, a aquells nens/es i famílies que es troben en situació de risc d’exclusió social:

–       Atenció o teràpia psicosocial – Assessoria puntual (d’1 a 3 sessions)
–       Atenció psicoterapèutica individual continuada (de 15 a 30 sessions)
–       Atenció psicoterapèutica familiar (de 15 a 30 sessions)

Si vols informació per entrar al programa, truca’ns i concertarem una visita. Si ets un professional dels Serveis Socials de base, i vols derivar una família al programa posa’t en contacte amb la nostra treballadora social a través del tel. de la Fundació 93-3189769.

Si voleu més informació general sobre el Programa Caixa Proinfància de la Obra Social “La Caixa”, i els diferents recursos que engloba, podeu accedir al seu llibre blanc.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.