Campanya de Donacions ‘Giving Tuesday’
11/10/2016
Arrenca el programa CaixaProinfància per al curs 2016/2017
16/10/2016

La Fundació Vicki Bernadet et necessita

Campanya de MicromecenatgeDesprés de Trencar el silenci. Ajuda’ns a donar suport a les víctimes d’ASI

Arran dels casos que es van publicar a principis de l’any passat, moltes víctimes es van veure exposades a un alt soroll mediàtic que les va dur a trencar el seu silenci i buscar ajuda. Les demandes que vam rebre a la Fundació van col·lapsar-nos i encara no hem pogut ajudar a tothom.

Per tal de resoldre auesta situación hem creta una cmpanya de donacions amb la qual volem ampliar el departament d’atenció psicològica per seguir recolçant a tots aquells que ens necessiten.

http://givingtuesday.es/projects/despres-de-trencar-el-silenci-victimes-dabus-sexual-infantil/

Fes-te soci de la FVB

Per una altra banda, us volem animar a tots aquells que ens coneixeu i creieu en la nostra tasca a crear un llaç de compromís  a larg plaç que ens permetrà arribar molt més lluny fent-vos socis de la Fundació Vicki Bernadet.

Les aportacions periòdiques són molt valuoses i ens permeten poguer portar a terme projectectes de prevenció, sensibilització, així com recolçament terapèutic i jurídic a les víctimes d’abús sexual infantil, les seves famílies i tots aquells professionals que treballen en l’entorn de la infància.

Com a regal de benvinguda rebreu el manual de parentalitat social Una suma de mirades. Com podem protegir la nostra infància  amb informació de com protegir als nens i nenes des de tots els eixos posibles: familia, escola,  feina, veïns, amics…

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.