La Fundació Vicki Bernadet et necessita
14/10/2016
Recerca sobre la victimització de les persones amb discapacitat
19/10/2016

Arrenca el programa CaixaProinfància per al curs 2016/2017

Per cinquè any consecutiu, posem en marxa el programa CaixaProinfància  a la Fundació Vicki Bernadet per a oferir atenció psicoterapèutica a menors i famílies víctimes d’Abús Sexual Infantil (ASI). Aquesta iniciativa de l’Obra Social La Caixa s’adreça a infants i  adolescents d’entre 0 a 16 anys que es troben en una situació familiar i econòmica en risc d’exclusió social i que presenten mancances en les seves necessitat socials.

Caixa Proinfància integra a més de 170 entitats, associacions i fundacions de l’estat espanyol i ofereix diferents serveis i recursos com l’atenció psico-educativa, suport a centre oberts, activitats de lleure o ajudes a primera infància (de 0 a 3 anys).

Objectius del programa Proinfància

1. Afavorir el desenvolupament de les competències del nen/a i l’adolescent, i la seva familia que permetran millorar els seus procesos d’integració social i autonomía.

2. Promoure el desenvolupament social i educatiu de la infancia i l’adolescència en el seu context familiar, escolar i social.

3. Desenvolupar i implementar un model d’acció social i educativa integral que contribueixi a millorar les oportunitats de desenvolupament social i educatiu de la infància i les seves famílies.

4. Contribuir a sensibilitzar i mobilitzar la societat per l’eradicació de la pobresa infantil.


Serveis de la Fundació dins del programa

Gràcies a aquest programa, la Fundació Vicki Bernadet pot oferir a nens/es i famílies que es troben en situació de risc d’exclusió social els següents serveis:

1. Atenció o teràpia psicosocial. Assessoria puntual (d’1 a 3 sessions)

2. Atenció psicoterapèutica individual continuada (de 15 a 30 sessions)

3. Atenció psicoterapèutica familiar (de 15 a 30 sessions)

Necessites més informació?

Si vols informació per entrar al programa, truca’ns al 933 189 769 per poder concertar una visita. També pots contactar amb nosaltres si ets un/a professional dels Serveis Socials de base i vols derivar a una família al programa.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.