TedxMadrid – Vicki Bernadet parla d’ASI
07/10/2016
La Fundació Vicki Bernadet et necessita
14/10/2016

Campanya de Donacions ‘Giving Tuesday’

Els centres comercials inauguren el Nadal amb el Black Friday, tot i que de petits ens havien dit que el Nadal no anava d’això. Ajudeu-nos a difondre la nostra campanya de Giving Tuesday i fem que la gent s’involucri en una iniciativa que ens recorda que cal donar, enlloc de consumir.

LA CAMPANYA

Tots els estudis coincideixen: un 23-25% de les nenes i un 10-15% dels nens pateixen abusos sexuals abans dels 17 anys. Aquesta dada es repeteix en estudis d’àmbit català, espanyol, europeu i en altres països com EUA i Canadà. D’altra banda, més del 60% de les víctimes no rebran mai cap ajuda i, les que en rebran, ho faran sent adultes, perquè abans no hauran pogut comunicar-ho a ningú.

Aquest any, i arran de les nombroses notícies de casos d’abusos que han sorgit a Catalunya, a la Fundació Vicki Bernadet  hem rebut una allau de demandes d’ajuda.

És una notícia que pot espantar, perquè ratifica que el problema hi és i passa ben a prop nostre, però nosaltres estem convençuts que aquesta allau és una dada esperançadora: no vol dir que hi hagi més casos d’abús sexual infantil aquest any, sinó que moltes més víctimes, que estaven atrapades en un silenci immòbil, han aconseguit trencar-lo.

Potser encara no estem aconseguint reduir el nombre de persones afectades, però sí que estem començant a variar el nombre de persones que demanen ajuda. Diu molt a favor d’ells i molt a favor d’una societat cada vegada més preparada per afrontar aquest problema. Felicitem-nos.

Ara, però, cal fer un pas més enllà. L’increment de trucades ens ha dut a atendre aquest any un 50% més d’usuaris en teràpia i un 110% més d’usuaris demanant assistència jurídica respecte l’any passat. I, amb tot, tenim una llista d’espera de, com a mínim, quatre mesos. Imagina què significa haver d’esperar aquest temps per poder rebre ajuda.

Ens cal ampliar el departament d’atenció psicològica per seguir atenent a tots els qui ens necessitin. Si aconseguim reunir 20.000 €, podrem oferir tractament durant 15 mesos a 12 persones sense recursos i disminuirem el temps d’espera de la resta d’usuaris.

Amb les nostres accions dibuixem el món en el que volem viure, i a la Fundació Vicki Bernadet volem viure en un món en què s’ajuda. Ajuda’ns a ajudar. Ara mateix ho necessitem. Fes click a : Giving Tuesday

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.