Sufrir A.S.I.- Article de ‘Temas de Psicoanálisis’ per Rosa Royo
05/10/2016
Campanya de Donacions ‘Giving Tuesday’
11/10/2016

TedxMadrid – Vicki Bernadet parla d’ASI

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://youtu.be/Gqw0IQc1mRw”][vc_column_text]

El passat 10 de setembre Vicki Bernadet va donar una conferència TED a TEDxMadrid sota el lema de TRUST (confiança) a l’espai Matadero, Madrid.

Els TED  són un esdeveniments anuals en els que alguns dels pensadors i emprenedors més importants del món estan convidats a compartir el que més els apassiona. “TED” significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grans àrees que en conjunt estan donant forma al nostre futur, encara que en realitat l’esdeveniment inclou moltes més temàtiques, mostrant “idees que mereixen la pena” de qualsevol disciplina. Els assistents a les conferències TED les denominen “el millor balneari del cervell”.

Estem molt agraits per   haver estat convidats a través de la figura de la Vicki Bernadet, com emprenedora social, en aquesta trobada d’idees en les que ja han participat personalitats de la talla de Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck entre d’altres. Representa una oportunitat meravellosa per continuar amb la nostra gesta. Seguim parlant ben alt i clar per acabar amb els abusos sexuals infantils!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.