Ajuda’ns escoltant la última canço de Corbacho y Los Pellas a Spotify
14/04/2020
Recomanacions per la situació actual de confinament
07/05/2020

Iniciem la prova pilot del projecte europeu SAVE per testejar la formació online europea

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Periode d’inscripció finalitzat

Moltíssimes gràcies pel vostre interès en la prova pilot! En menys de 24 hores hem rebut tantes sol·licituds que hem hagut de tancar el formulari d’inscripció. En els propers dies ens posarem en contacte amb les persones inscrites.

Quan el desenvolupament de el curs estigui acabat serà d’accés gratuït per a tots i totes. Us mantindrem informadxs![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Iniciem la prova pilot del projecte europeu SAVE per testejar la formació online europea

La Fundació Vicki Bernadet participa como a entitat sòcia juntament amb altres organitzacions de Polònia, Italia i Irlanda en el projecte europeu SAVE finançat per el programa Eramus + i liderat per el grup de recerca GReVIA de la Universitat de Barcelona amb l’objeciu de desenvolupar una formació de qualitat per a la prevenció de la violència contra la infància arreu d’Europa dirigida al professorat.  

En què consisteix el curs online dirigit al professorat?

SAVE és un curs sobre violència contra els infants i els adolescents amb l’objectiu de donar eines al professorat per gestionar aquests casos. Consta de quatre mòduls (victimització sexual, bullying, maltractament físic i emocional, i resiliència) en els que es desenvolupa contingut en format de vídeo, text i activitats. 

En què consisteix la prova pilot?

Les persones que participin de la prova pilot hauran de realitzar totes les activitats del curs (visualització de vídeo i lectures) i respondre un breu qüestionari al final. La formació té una durada de 3 hores aproximadament i tant la formació com el qüestionari han d’estar realitzats amb data límit 15 de maig. 

Qui pot participar de la prova pilot?

Qualsevol professor o professora de educació primaria que estigui actualment en actiu. Si has sigut víctima/supervivent d’algun tipus de victimització durant la infància i/o adolescència, també ens interesseria saber què en penses.

Dubtes o comentaris? 

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols plantejar preguntes, fer comentaris sobre l’enquesta o conèixer més sobre el projecte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”14250,14253″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.