En aquests moments en què la solidaritat esdevé una necessitat compartida, els components del grup musical “Corbacho y Los Pellas”, José Corbacho i Peter Koo, lideren una proposta cultural compromesa i valenta que ens arriba avui a través de la plataforma spotify.

Un tema musical que dóna visualització als abusos sexuals infantils, des d’un format dirigit al gruix de la població. Cultura que desperta consciències i apel·la a tots a conèixer una realitat amb la qual la Fundació Vicki Bernadet lluita des de fa més de vint anys.

Estem molt agraïts de donar la benvinguda a aquesta proposta, còmplice amb el nostre projecte i amb el repte comú que com a societat tenim amb els nostres nens i nenes.

Trencar el silenci des del món de la cultura, inclusiva i aglutinadora, és, sense cap dubte, una notícia que celebrem.

Però sobretot avui volem donar les gràcies als membres de “Los Pellas”, per la seva generositat amb la Fundació Vicki Bernadet donant una part dels drets d’autor d’aquest tema al nostre projecte, una ajuda necessària i de gran valor humà.

Podeu contribuir a aquesta col·laboració conjunta simplement escoltant la cançó a través de Spotify, recordant sempre que “Junts tots és possible”.

I si vols participar de la nostra lluita contra l’abús sexual infantil, també pots fer-te soci@ de la fundació.

Gràcies José i Peter!