Tornen les noves edicions del programa “Paraules que fan xarxa” i “Que li passa al meu col.lega” per al 2022!
23/03/2022
Bona Diada de Sant Jordi!
22/04/2022

Et convidem a la presentació del llibre “Plegats: doblados / juntos – vol. 1”

Aquest proper 10 de maig, a les 18:30, presentarem el llibre “Plegats: doblados / juntos” al Caixaforum de Barcelona.

Plegats
1 p. p. m. pl.[LC] Posat en doble una o més vegades. Doblados
2 adj. m. pl.[LC] [usat només en pl.] L’un amb l’altre. Juntos

Aquest llibre presenta la realitat de l’abús sexual infantil, a partir del testimoni honest, subjectiu i esperançat d’onze persones que l’han sofert.

Els textos són el resultat de la primera edició del curs Reescrivint l’abús sexual infantil, de l’escola de literatura autobiogràfica Narrativa fērtil, que ha rebut el suport del programa Art for change de la Fundació La Caixa, i en la que la Fundació ha tingut la sort de col·laborar.

Els autors han estat gairebé un any sencer replegats, per poder arribar a aquest dia. Durant aquest temps, han escrit sobre les cicatrius que una vegada els van doblegar, però que ara utilitzen per desplegar la seva veu i la seva mirada. Plegats, s’han comprès i han compartit camí, entrellaçant les seves històries i compartint-ne el pes. Han acabat més units, més lleugers i més lliures.

A l’acte podreu assistir a una lectura íntima d’aquests relats i parlarem amb els autors sobre com el fet d’escriure els ha ajudat a ordenar la vivència, a comprendre’s, a posar en valor les seves trajectòries i a reescriure la seva història. Desitgem que, amb el seu testimoni, puguin plantar una llavor fèrtil en tots els assistents, per tal de comprendre aquesta problemàtica, que afecta a 1 de cada 5 nens al món, amb una mirada més empàtica, esperançada i resilient.

Si t’interessa assistir-hi, no dubtis a escriure’ns a comunicacio@narrativafertil.com i digues el nombre d’entrades que vols que et reservem.

 

T’HI ESPEREM!!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.