Et convidem a la presentació del llibre “Plegats: doblados / juntos – vol. 1”
11/04/2022
Protocol per als Centres Municipals d’Ensenyaments Musicals
09/06/2022

Bona Diada de Sant Jordi!

Torna Sant Jordi, un dels dies més destacats en el nostre calendari i en el nostre cor. Un dia que ens agermana i ens il.lusiona, un dia en el que sortim als nostres carrers amb un somriure disposats a celebrar amb entusiasme la cultura i l’amor.

Respirem alegria i germanor en cada racó de cada poble i ciutat, esperançats i immersos en la celebració d’una jornada que ens fa sentir que tot és possible.

Junts tot és possible. Aquest és el valor de la solidaritat i la generositat que caracteritza a la lluita social. Una lluita conjunta, compromesa amb la construcció d’un món que necessita millorar cada dia. Compartim l’esperança en un futur en el que els que avui són petits, visquin una vida plena, lliure de por i tristesa.

Aquesta esperança és també el motor del treball de la Fundació Vicki Bernadet. Els infants mereixen créixer lliures de violència, protegits, valents i feliços, tant o més que tots nosaltres en aquesta diada de Sant Jordi.

Amor i cultura, pals de paller del nostre sistema de valors, de les nostres tradicions, de la nostra manera de relacionar-nos, del nostre passat i del nostre futur, indubtablement lligat a la cooperació entre persones i a la defensa dels drets fonamentals. La cultura que desperta consciències i ens fa lliures, l’amor que ens fa millor persones, solidàries, compromeses i il.lusionades, tal i com ens despertem cada 23 d’abril. El nostre desig sempre serà que l’alegria d’aquest dia sigui compartit per cada infant de la nostra societat.

Reconquerim carrers i vivències compartides, carreguem-nos d’esperança i impliquem-nos en la construcció d’una societat justa i responsable.

Sant Jordi és el dia de la rosa i el llibre però també de l’altruisme, un dia per pensar en l’altre, és una jornada de festa i amor en la que podem regalar esperança a tots aquells que ho necessiten. Un de cada cinc nen o nena pateix algun tipus d’abús sexual infantil abans dels 17 anys, hem de canviar aquesta realitat si volem que la llum i el color d’aquest dia sigui compartit pels membres més febles de la nostra societat, avui i sempre.

El dia de Sant Jordi pot ser un bon dia per viure també la solidaritat, la col.laboració i la satisfacció de formar part d’un canvi cap a una societat que té cura de tots els seus membres, especialment dels qui més ho necessiten.

Us convidem a viure un Sant Jordi al costat de la infància. Celebrem i defensem els seus drets, com celebrem avui l’alegria de viure.

Gaudiu, plens d’esperança i il.lusió..que cada dia sigui Sant Jordi!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.