Nova edició del projecte d’atenció psicosocial a càrrec de l’Obra Social La Caixa
16/09/2021
V EDICIÓ PREMIS FADA A LA CULTURA
28/10/2021

Places esgotades del projecte d’atenció psicosocial a càrrec de l’Obra Social La Caixa

L’obra social la Caixa ha atorgar un any més, mitjançant la convocatòria “Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió”, un ajut econòmic per dur a terme el projecte “Atenció psicològica, social i jurídica a víctimes d’abús sexual infantil en situació d’exclusió social”.

Aquest projecte s’ha adreçat a tota la població en situació de risc d’exclusió social, víctimes d’ASI, a les seves famílies i als professionals de la xarxa d’atenció.

Gràcies a aquesta col·laboració hem arribat a atendre a 85 persones. El projecte es divideix en dos grans eixos d’actuació i els resultats són aquests:

  1. LA INTERVENCIÓ PSICOSOCIAL I JURÍDICA, DESENVOLUPADA PEL SERVEI D’ATENCIÓ TERAPÈUTICA I JURÍDICA DE LA FUNDACIÓ.

A.1 Servei d’informació i assessorament especialitzat: S’ha ofert informació i assessorament psicosocial a 85 persones.

A.2 Servei d’acollida i/o orientació psicosocial:  S’han realitzat  60 acollides.

A.3 Servei de teràpia psicològica individual i grupal: S’ha ofert tractament psicològic a 35 persones, 5 menors nenes i 30 persones adultes: 25 dones (83%) i 5 homes.

A.4 Servei d’assessorament jurídic especialitzat: De les 85 persones que han rebut informació i assessorament psicosocial, 20 han realitzat un assessorament jurídic especialitzat.

  1. LA PREVENCIÓ I SENSIBILITZACIÓ DE LA CIUTADANIA DESENVOLUPADA PEL DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ I PROMOCIÓ.

Visites al web han augmentat un 8,7%, Instagram 12%, Twitter  3,6%, Linkedin  14%  i  Newsletter 15,7% . A Facebook s’han reduït els seguidors un 6,7%. Les mencions als mitjans de comunicació s’han mantingut. Fent la mitjana, el resultat és un increment del 6,5%

 

Volem agrair especialment al suport que, un any més, hem rebut per part de l’Obra Social La Caixa i que ha fet possible que 85 famílies rebin l’ajut que necessitaven, en molts casos, esperada durant molt de temps.

 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.