Resum de premsa: Presentació Nou Protocol de protecció a la infància
17/12/2013
Seguim!
22/01/2014

BONES FESTES

La Fundació romandrà tancada els dies 25,26,27 i 31 de desembre, 1 i 6 de gener

La Fundació Vicki Bernadet us desitja unes BONES FESTES i un feliç any nou.

El 2013 ha estat un any de moltes dificultats, però també de nous reptes i assoliments.

Hem atès a 585 persones, afectats/des, familiars, i professionals que han necessitat dels nostres serveis d’atenció o assessorament psicològic i/o judicial, dels quals el 83% pertanyen a Catalunya i la resta provenen de tot l’estat espanyol.

Hem realitzat nombroses activitats de formació a professionals de diferents àmbits (salut, serveis socials, educació….), a universitats i a escoles de grau superior, amb més de 1.200 alumnes. S’han impartit també tallers de detecció i prevenció a més de 500 persones pertanyents a col•lectius de risc, infància, joves en situació d’exclusió social i dones supervivents de tot tipus de violència.

L’any que deixem enrere, també ha estat l’any en què s’ha inaugurat la primera edició del PREMI FADA a la Cultura. Vam poder compartir una vetllada cultural i de sensibilització acompanyats de centenars de persones així com de les finalistes, Clara Vinardell i Gemma Larrègola, i del guanyador Montxo Armendáriz amb el seu equip. Ja estem treballant en la propera edició pel 2015, estigueu atents!

La Fundació també destina molts esforços en esdevenir actor de canvi social, polític i judicial, per això estem elaborant diversos protocols de prevenció i d’actuació amb diferents entitats i organismes com la Secretaria de Juventud, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), i el Consejo Superior de Deportes.

Us volem agrair el vostre suport i us demanem que no deixeu de recolzar els nostres projectes i iniciatives, com la que us presentem aquesta campanya de Nadal:

EL MILLOR REGAL DE NADAL!!

LUSH Cosmètics ha escollit la Fundación Vicki Bernadet per a la seva propera campanya solidària.

Lush es compromet activament amb grups implicats en la millora i protecció del medi ambient i en la defensa dels drets humans i dels animals.
Gràcies al CHARITY POT de LUSH, podeu regalar molt més que una crema de qualitat.

Una autèntica aportació i ajuda que marca la diferència.

Amb la teva aportació podrem seguir lluitant contra els abusos sexuals infantils, una realitat que afecta a un 20% de la població però que el silenci i el tabú que l’envolta, la fa invisible convertint-la en un greu problema de salut pública.

El contingut de Charity Pot està fet amb llard de cacau de comerç just, la qual cosa li dóna aquest increïble olor a xocolata i t’hidrata tot el cos.

¿No et sembla el millor regal? A la seva pàgina web www.lush.es podeu trobar més informació sobre Lush i la campanya, però us avancem on estan les seves botigues: www.lush.es/shop/info/19/charities-we-support

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.