BONES FESTES
18/12/2013
Jornades: Propostes d’intervenció amb les persones amb TEA i les seves famílies
10/02/2014

Seguim!

Gràcies pel vostre recolzament! la resposta a la campanya engegada per Lush Cosmetics ha tingut un ressò significiatiu aquestes dates de Nadal, però encara tenim molt per fer!!

Podeu trobar el CHARITY POT de LUSH, fins l’abril! aviat us informarem de la organització d’activitats de sensibilització i prevenció que durem a terme a les seves botigues, gratuïtes i obertes a tothom.

Us recordem que Lush es compromet activament amb grups implicats en la millora i protecció del medioambient i en la defensa dels drets humans i dels animals.

Una autèntica aportació i ajuda que marca la diferència.

LUSH, recaptarà íntegrament les vendes del CHARITY POT per a la Fundació Vicki Bernadet els propers mesos.  

El contingut del Charity Pot està fet amb llard de cacau de comerç just, que li dona una olor increïble a xocolata i t’hidrata tot el cos.

Amb la teva aportació podrem seguir lluitant contra els abusos sexuals infantils, una realitat que afecta a un 20% de la població però que el silenci i el tabú que l’envolta, la fa invisible convertint-la en un greu problema de salut pública.

No et sembla el millor regal??  A la seva pàgina web podeu trobar més informació sobre Lush i la campanya, però us avancem on teniu les botigues més properes:

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.