Premi fada a la Cultura 2015 per a…
05/02/2015
L’art al servei i reconeixement de la cultura al Premi fada 2015
09/03/2015

Atorguem el Premi fada a la Cultura 2015

Ahir a la nit vam celebrar la 2ª edició del Premi fada a la Cultura en una vetllada màgica, en un gran escenari, el Born Centre Cultural, cedit per a l’ocasió per l’Ajuntament de Barcelona.

La gala va comptar amb la presència de Ramon Pellicer que va conduir l’acte magistralment. La Vicki Bernadet va obrir la gala amb unes paraules reivindicant la importància de la cultura com un excel·lent mitjà per donar veu a la problemàtica de l’abús sexual infantil.

Tot seguit, Imma Pérez, Cap de l’Assessoria Jurídica del Consorci de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona i membre del Patronat de la Fundació, va introduir l’obra finalista, la pel·lícula Les Vides de Grace de Destin Daniel Cretton, el qual no va poder assistir a la cerimònia d’entrega però va enviar unes paraules d’agraïment des dels Estats Units, que l’auditori va poder veure projectades a la pantalla de la Sala Moragues. La guanyadora, Maite Carranza, va rebre amb gran entusiasme, de mans del Director Artístic del Teatre Nacional de Catalunya, Xavier Albertí, el Premi fada a la Cultura 2015 per la seva novel·la Paraules Emmetzinades, de la qual vam sentir una lectura interpretada amb gran emotivitat pels actors: Mont Plans, Susanna Garachana,  Lluis Villanueva i Mariona Ribas. Ambdos guardons, finalista i guanyador, van ser dues fotografies de l’artista Isarel Ariño.

Vicki Bernadet va tornar a pujar a l’escenari per entregar el Premi Honorífic al Director Artístic Pep Pla per la seva obra Tatuatge. Els guardons van ser obra del fotògraf Israel Ariño, i la ceramista Cristina Márquez va ser l’autora de la peça entregada a Pep Pla.

Finalment, l’acte va ser clausurat per l’Honorable Consellera de Benestar Social i Família, Sra. Neus Munté.

Els membres del Jurat, patrocinadors, autoritats i col·laboradors seguien atentament l’acte i amb la resta dels assistents, van poder gaudir del toc musical que va aportar el  grup català Pribiz, encarregat de tancar la gala amb dues cançons plenes d’energia i positivisme que van donar pas al brindis final.

Gràcies a tots/es per recolzar-nos i per aportar el vostre granet de sorra, perquè sense vosaltres no seria possible la nostra lluita.

Us esperem a la tercera edició del Premi fada a la Cultura 2017!!!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.