Nou grup de Suport a Persones amb Discapacitat
20/10/2013
Dia Internacional de les persones amb discapacitat
03/12/2013

Atenció Terapèutica: Nou curs Caixa Proinfància

La Fundació Vicki Bernadet inicia un nou curs dins del “Servei d’atenció psicoterapèutica a menors i famílies víctimes d’Abús Sexual Infantil (ASI) i en risc d’exclusió social de Caixa Proinfància 2014/15” dins el Programa Infància i Adolescència.
Aquest Servei, iniciativa de l’Obra Social “La Caixa”, s’adreça a nens/es i adolescents d’entre 0 i 16 anys que es troben en una situació familiar i econòmica en risc d’exclusió social, i que presenten mancances en les seves necessitats socials. Caixa Proinfància atén a més de 30.000 beneficiaris/es amb el seu programa, i es du a terme a les principals àrees metropolitanes de l’estat espanyol, integrant a més de 170 entitats, associacions i fundacions del territori oferint diferents serveis i recursos com l’atenció psico-educativa, suport a centres oberts, activitats del lleure, ajudes a la primera infància (0-3 anys), etc. Amb l’objectiu de:

  • Afavorir la inclusió social dels nens i nenes, permetre la igualtat d’oportunitats i promoure el seu desenvolupament socioeducatiu des de la prevenció.
  • Contribuir a eradicar la pobresa infantil
  • Prevenir el risc de fractura social, conscienciar i mobilitzar al conjunt de la societat.

A la Fundació Vicki Bernadet, el Servei contempla:

  • Atenció psicoterapèutica a menors víctimes d’ASI.
  • Atenció psicoterapèutica a les famílies, especialment atenció a les mares, els fills de les quals han estat víctimes d’ASI.

Gràcies a aquest Servei, s’han posat en marxa 38 espais terapèutics, entre nens/es i familiars, que van poder ser atesos durant el curs 2013/14, que d’una altra manera no haurien pogut. 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.