Formació a les escoles
12/03/2013
Sexoafectivitat, Abusos i Discapacitat (COPC)
10/04/2013

Xerrada a l’aula. Prevenció a Instituts

Pilar Polo de la Fundació Vicki Bernadet, conjuntament amb l’escriptora Maite Carranza, autora del llibre “Paraules Emmetzinades” (Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil), realitzen una xerrada a diferents instituts, que uneix la cultura i la prevenció en un mateix taller.

Paraules Emmetzinades és una crònica d’un dia trepidant, viscut a contrarellotge i protagonitzat per tres persones properes a Bàrbara Molina, desapareguda misteriosament i violentament quan tenia quinze anys. Un enigma que després de quatre anys sense resoldre’s, es veurà sacsejat per noves claus. De vegades, la veritat roman oculta a la foscor i només s’il·lumina en obrir una finestra.

Una historia de mentides, secrets, enganys i falses aparences que toca el voraviu dels mites inqüestionables. Un relat apassionat que escodrinya la hipocresia de la societat moderna. Una denúncia valenta dels abusos sexuals a la infància, les seves conseqüències devastadores i la seva invisibilitat en el nostre món acomodat.”

A partir de la lectura de la novel·la, els alumnes d’institut, tenen l’oportunitat de conèixer el procés creatiu d’una novel·la i també d’aprofundir en la temàtica dels abusos sexuals infantils, eix central d’aquest llibre.

L’activitat té una durada de dos hores i les properes cites són a:

  • IES FLOS I CALCAT DE BARCELONA: el proper 2 d’abril de 2013
  • IES QUERCUS DE SANT JOAN DE VILATORRADA: El proper 17 d’abril de 2013
Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.