Formació: La sexualitat i l’abús sexual a persones amb discapacitat
04/09/2015
Violències que no deixen marca però sí empremta
14/11/2015

Tanquem el curs 2014/15 de CaixaProinfància

Aquest mes finalitzem el  curs del “Servei d’atenció psicoterapèutica a menors i famílies víctimes d’Abús Sexual Infantil (ASI) i en risc d’exclusió social” del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa” dins el Programa Infància i Adolescència de la Fundació.

L’Obra Social ”la Caixa” promou el programa CaixaProinfància, que té com a objectiu trencar el cercle de transmissió de la pobresa de pares a fills garantint l’accés a oportunitats educatives i terapèutiques de qualitat.

El  programa CaixaProinfància proporciona  intervenció integral dotant als nens i les seves famílies de serveis de reforç escolar, atenció psicològica, educació no formal i temps lliure –en centres oberts, campaments o colònies urbanes–, a més d’ajuts per a l’alimentació i higiene infantil, equipament escolar, ulleres i  audiòfons.

Gràcies  a aquest Servei, durant el curs 2014/2015 han pogut ser ateses 17 famílies en 33 espais terapèutics entre nens/es i familiars d’aquests, que d’una altra manera no haurien pogut.

Esperem el curs vinent seguir creixent per a poder arribar a tots aquells infants que ho necessiten.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.