Properes activitats
14/02/2014
Manual de ‘Bones pràctiques en el tractament dels abusos sexuals a infants i adolescents’
25/03/2014

Nova adreça a la delegació de Saragossa

Centro Los Sitios: Carrer Sanclemente 25, pis 4rt.

Telèfon de contacte: 976 48 34 73

Correu electrònic: zaragoza@fbernadet.org

Us recordem que els serveis del centre terapèutic i jurídic que la Fundació ofereix a Saragossa son:

Servei d’informació

El servei d’informació ofereix assessorament i orientació a les nombroses demandes d’atenció de víctimes i famílies afectades per situacions d’abús sexual infantil (ASI), així com a professionals que es troben amb una situació d’ASI.

Servei d’Acollida i d’Orientació psicològica

L’Acollida és personalitzada i es realitza a través d’una a dues entrevistes, depenent del cas. Ofereix assessorament psicosocial als usuaris/es, alhora que permet realitzar una primera avaluació de la situació actual.

Les orientacions psicològiques les realitza una psicòloga i ofereixen un assessorament puntual a la família i entorn de les persones que han sofert abusos sexuals durant la seva infància i/o adolescència. El suport emocional i la comprensió de la família es consideren una variable positiva i molt necessària per al tractament psicològic de la víctima.

Teràpia Individual

La teràpia individual està indicada per a qualsevol persona que estigui o hagi estat involucrada en una relació abusiva. L’atenció psicològica compta amb una consolidada experiència en el tractament de víctimes d’ASI oferint, per tant, un tractament especialitzat del trauma i de les seqüeles derivades d’aquesta problemàtica. D’igual forma, aquest servei també es dirigeix a menors i joves agressors que, havent complert una sentència condemnatòria, sol·liciten treballar terapèuticament els motius que l’han portat a produir un abús a un altre menor.

Servei d’Assessorament Jurídic

El servei ofereixinformació, orientació, i assessorament en temes legals (processos judicials, prescripcions, etc). És un servei que es coordina amb l’equip d’atenció psicosocial ja què sovint es requereix intervenció psicològica o social durant el procés legal. La prescripció del delicte d’abús, la intervenció policial i jurídica, el retrobament amb l’abusador/a, etc. són aspectes que requereixeninformació i suport per afrontar el procés judicial.

Assessorament i supervisió a professionals

Aquest servei té un gran reconeixement a la xarxa de serveis d’atenció a les persones. Està dirigit a professionals de la xarxa pública i/o privada d’atenció social i de salut, que detectin i/o atenguin casos de’ASI. Així mateix es promou el coneixement dels circuits de derivació, la coordinació i el treball en xarxa.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.