Jornades: Propostes d’intervenció amb les persones amb TEA i les seves famílies
10/02/2014
Nova adreça a la delegació de Saragossa
17/02/2014

Properes activitats

La Fundació Vicki Bernadet fa més de 15 anys que treballa, específicament, en l’atenció, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors. Un dels nostres objectius principals és el de sensibilitzar a professionals i a la població en general de la necessitat de prevenir i respondre adequadament davant la sospita de situacions abusives.

“No es pot prevenir allò que no coneixem” i és necessari acabar amb falses creences sobre la sexualitat infantil i amb certs tabús sobre el sexe, la infància i l’entorn més proper dels nens, per poder ajudar realment a prevenir i a mitigar les conseqüències d’aquests actes abusius.

Gràcies a LUSH,

la Fundació pot oferir diverses activitats lúdiques i

de sensibilització dirigides a tot tipus de públic:

 

 

 

1. “Les cortines d’aire”, un conte per prevenir.

Una formadora especialitzada durà a terme una narració animada d’un conte que facilita el col•loqui amb els nens i nenes assistents. L’objectiu de l’activitat és connectar amb els més petits a través de la fantasia per dotar-los de mecanismes per demanar ajuda i reflexionar sobre situacions complexes en un ambient lúdic, i sobretot oferir-los eines d’autoprotecció davant qualsevol situació abusiva.

T’esperem a*:
Lush Illa (CC L’Illa Diagonal – Barcelona): 21 de Febrer a las 17:30h
Lush Arenes (CC Les Arenes – Barcelona): ajornat
Lush Gran Via2 (CC Gran Via 2 – L’Hospitalet del Llobregat): ajornat

2. Xerrada: La prevenció de les relacions abusives

En aquests tallers es donen a conèixer eines de detecció i prevenció de l’abús sexual a les persones que més a prop estan dels menors, els seus pares, mares i/o tutors legals. Aquesta xerrada, impartida per Vicki Bernadet, incorpora a tots els membres d’una unitat familiar per ajudar-los en la detecció i prevenció, així com a preveure respostes adequades davant situacions de risc. Només amb la formació i la informació veraç podrem prevenir situacions abusives i ajudar a les persones que les viuen i al seu entorn.

T’esperem a*:
Lush Illa (CC L’Illa Diagonal – Barcelona): 19 de Febrer 14:00
Lush Fuencarral (c/ Fuencarral, 64 – Madrid): 20 de Febrer 17:00
Lush Alcalá (c/Alcalá, 104 – Madrid): 21 de Febrer 12:00
Lush Arenas (CC Las Arenas – Barcelona): 25 de Febrer 18:00
Lush Gran Via2 (CC Gran Vía 2 – L’Hospitalet del Llobregat): 26 de Febrer 18:00

** IMPORTANT: A causa de la limitació d’aforament, es prega enviar email de confirmació d’assistència a comunicacio@fbernadet.org o gloria@lush.es

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.