Prevenir l’abús sexual infantil
05/12/2013
Roda de Premsa: BONES PRÀCTIQUES en l’Àmbit Júridic i Social
12/12/2013

NOU TALLER DE PREVENCIÓ PER A FAMÍLIES

Taller de prevenció d’busos sexuals a la infància*

Dia: divendres 13 de desembre 2013
Hora: 18-19:30h.

Lloc: sala d’actes (primer pis). Mercat de San Fernando, Lavapiés (C/Embajadores 41, Madrid).

*Es requereix confirmació d’assistència a: comunicación@mercadodesanfernando.es

Dins el marc d’activitats proposades al voltant de la campanya solidaria engegada per LUSH Cosmetics, oferim aquest taller de sensibilització i prevenció dels abusos sexuals infantils a Madrid.

No es pot Prevenir allò que no coneixem. La Fundació Vicki Bernadet parteix d’aquesta idea per parlar de les relacions abusives i de l’abús sexual infantil.

Explicar l’evolució psicosexual del nen/a i la seva sexualitat és un primer pas molt important per conèixer què és l’abús sexual infantil i així detectar-ho a temps o fins i tot prevenir-ho.

Aquest taller ofereix informació i formació a pares, mares i qualsevol persona interessada en formar-se, perquè puguin detectar possibles casos d’abús i tinguin estratègies per afrontar-los sense crear alarma social, d’una forma relaxada, i en un ambient distès i de debat obert per aclarir els dubtes que puguin parèixer.

Durant el taller, la Vicki Bernadet parla en primera persona de l’abús sexual infantil i de la seva experiència com a emprenedora social i fundadora de l’entitat que porta el seu nom. Una Fundació que des de fa més d’una dècada treballa els abusos sexuals infantils d’una manera integral.

És important treballar amb la infància i amb les seves famílies. S’ha d’incorporar a tots els membres d’una unitat familiar en la reflexió sobre el que significa la violència, sigui quina sigui la seva expressió, però sobretot, s’ha de pensar en dues poblacions diana: els pares i mares com a figures protectores dels fills/es i els menors com a possibles receptors de situacions violentes amb més dificultat per comprendre el que està passant.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.