BONES FESTES
18/12/2014
Premi fada a la Cultura 2015 per a…
05/02/2015

II Premi fada a la cultura 2015

Premi fada a la Cultura, l’art en lluita contra l’abús sexual infantil

El proper 23 de febrer la Fundació Vicki Bernadet convoca el II Premi fada a la cultura 2015. Un guardó que premia manifestacions culturals i artístiques que sensibilitzin sobre l’abús sexual infantil.

Ja està en marxa la segona edició del Premi fada a la Cultura. L’objectiu d’aquest certamen bianual és conscienciar a la societat, mitjançant manifestacions culturals, sobre una problemàtica greu com són els abusos sexuals infantils. El Premi també vol reconèixer a aquells professionals que, a través del seu treball, hagin abordat un tema tan sensible i silenciat com són els abusos sexuals en la infància. D’aquesta manera, es vol aconseguir que aquesta realitat guanyi en rigor, enderrocant falsos mites i combatent el desconeixement general de la població.

El Premi fada a la Cultura es va iniciar el 2013, convertint-se des del principi en un referent exclusiu,  per tractar-se de l’únic que aborda la temàtica de l’abús sexual infantil. La seva primera edició va tenir el director de cinema Montxo Armendáriz com a protagonista, en resultar guanyador del certamen per la seva pel·lícula No tengas miedo L’obra finalista va ser llavors per Gemma Larrégola i Clara Vinardell pel documental Infància en Risc del programa Sense ficció de TV3.

La novetat d’enguany és que els artistes han pogut presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de la Fundació Vicki Bernadet. Un jurat extern avaluarà totes les propostes i premiarà aquella obra que fomenti la sensibilització i la prevenció dels abusos sexuals a menors, de forma creativa o innovadora, aportant valor pedagògic i/o promovent un canvi social. Aquesta obra serà presentada el 23 de febrer del 2015 a l’acte de lliurament del Premi al El Born Centre Cultural de Barcelona.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.