Cinema i ciutadania
09/11/2016
Campanya Giving Tuesday a les escoles
18/11/2016

Garantia juvenil: Noves incorporacions

La Fundació ha estat beneficiada amb l’acceptació de tres nous llocs de treball concedits dins el programa de Garantia Juvenil. Aquest programa està subvencionat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”. D’aquesta manera, el SOC subvenciona aquests contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa de 3 joves, d’entre 16 i 30 anys, que s’acullen al programa, pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones formades però sense ocupació en l’actualitat*.
Així doncs, la Fundació ha reforçat tres departaments clau:
El Centre terapèutic i jurídic amb la incorporació d’una treballadora social, el departament de formació amb una assistent administrativa i un tècnic de comunicació que donarà suport a les tasques de difusió i sensibilització de l’entitat. Aquesta oportunitat augmenta els recursos propis de la Fundació, però també, ens ofereix la possibilitat de treballar amb professionals en formació que poden ocupar vacants futures i així donar continuïtat a la feina realitzada.

*Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. el Ministeri de treball i immigració i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’ordre TSF/213/2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.