Presentació InDiscutible, la sexualitat en la dicapacitat
06/05/2016
La pederàstia entra en l’agenda política
12/05/2016

Entrega de signatures contra la prescripció dels delictes d’ASI

Avui, 11 de maig, es realitzarà l’acte d’entrega de signatures a la Taula de la Diputació Permanent al Congrés dels Diputats (Madrid), per demanar la NO prescripció dels delictes d’abús sexual infantil. Es tracta d’una campanya promoguda per Miguel Ángel Hurtado a través de la plataforma Change.org amb la qual ja  s’han recollit més de 300.000 signatures per la causa.

En el lliurament de signatures no estarà sol: Miguel Ángel Hurtado anirà acompanyat de Gloria Viseras (exgimnasta olímpica) i Vicki Bernadet, presidenta de la Fundació.

‘El fet que no prescriguin els delictes d’abús sexual infantil és molt important. D’una banda, per l’efecte reparador en les víctimes i de l”altra, com a mesura preventiva, atès que posem a presumptes pederastes al carrer d’una manera conscient’. Vicki Bernadet

Aquest lliurament de signatures demana als partits polítics “un compromís electoral” de cara a les pròximes eleccions, perquè “els delictes sexuals a menors no prescriguin al nostre país”. Miguel Ángel Hurtado, portarà una urna amb joguines reals procedents de nens i nenes víctimes d’ASI a Espanya.

“Durant massa temps, els delictes de pederàstia han estat un tema tabú al nostre país. És hora de trencar el silenci. Pel bé dels nostres infants, els ciutadans hem de demandar a les institucions que posin la lluita contra el maltractament infantil com a prioritat de l’agenda política”. Miguel Ángel Hurtado.

 “En les properes eleccions, vota protecció a la infància” 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.