L’abús sexual infantil, un problema que afecta a tota la societat
05/07/2019
Recomanacions per regalar
19/12/2019

Concert Benèfic #UnRepteComú (25/11)

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”13212″ img_size=”large”][vc_column_text]Les arts són una via de comunicació molt important en la nostra societat.

Un dels objectius del I Concert Solidari* a favor de la Fundació Vicki Bernadet, es conscienciar a la societat vers una problemàtica greu però poc entesa i coneguda, amb l’objectiu d’infuir en una Discriminació Positiva de l’Abús Sexual Infantil, per tal que la societat prengui responsabilitats i es trenqui el marc de silenci i impunitat que majoritariament encara l’envolta, així com donar a conèixer la tasca de la Fundació Vicki Bernadet en l’atenció, prevenció i sensibilització com agents de canvi d’aquesta realitat.

Parlar de la lluita contra els abusos sexuals a la infància, en esdeveniments socials, lúdics i de manera distesa, ajuda a fer arribar el missatge d’esperança davant la magnitud d’una problemàtica que afecta a gran part de la nostra societat, sense diferències culturals , socials i/o econòmiques.
És doncs un moment històric important, en el que aquesta realitat guanyi en rigor i permeti, a traves de la música, lluitar contra la perpetuació d’un maltractament infantil emparat pel paraigua del desconeixement i els falsos mites.

*La recaptació del concert anirà íntegrament destinada a donar continuïtat al projecte de la FVB.

[/vc_column_text][vc_column_text]ELS MÚSIC SOLIDARIS
La FVB compta amb la participació compromesa i solidària d’un cartell de col.laboradors disposats a fer-nos passar una bona vetllada a favor d’una molt bona causa.

Beth / Sabor de Gràcia / Lídia Pujol / Sau30 / Marc Parrot / Masvidal / Helena Miquel / Halldór Már / Elena Gadel / Mone / Jaume & Mar Vilaseca /Txell Sust / Dolo Beltran / Nevoa. Conduirà l’acte: Mont Plans amb la participació d’Elisenda Roca i Àdam Martín.

FITXA TÈCNICA
Autoria de la Gala: Fundació Vicki Bernadet.
Amb la col·laboració de: Lídia Pujol, Mercè Puy, Beti Barrera, Adrià Bas i Sala Barts.
Direcció musical: Lídia Pujol.
Direcció escènica: Mercè Puy.
Presentadors: Mont Plans, Elisenda Roca i Àdam Martín.
Nena: Alicia Aragay Jolonch.
Producció: Mercè Puy, Beti Barrera.
Regidoria: Cristina Prunell.
Comunicació: Ogilvy, Fundació Vicki Bernadet, Adrià Bas.
Escenografia de l’espectacle: “Iter Luminis, Panikkar, poeta i fangador. Orient i occident soc” de Lídia Pujol. Disseny de l’arbre
de Sergi Corbera. Samuel Quiles i Judith Cahelles, maquinistes.
Adaptació i transport de l’arbre per Makato biodinàmica.
Disseny gràfic: Elena Nogués i Marc Vilarnau.
Fotògraf: Jaume Aragay.
Tècnics Sala Barts: Roc Ibàñez, cap tècnic.
Col·laboradors: Núria Peiró, Montse Martínez, Laura Rubio.
Agraïments: Eva Biescas i Meritxell Abril.
Equip Voluntaris: Alumnes Col·legi del Teatre i Escola Superior d’Art Dramàtic Eolia, Amics Fundació Vicki Bernadet.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

 On i quan?

  • Sala Barts: Avinguda del Paral·lel, 62. 08001 Barcelona
  • 25 de Novembre. Inici 20:30h.
  • Pagament: 20€ a l’entrada (o anticipada a l’enllaç)
  • Consultes: info@fbernadet.org

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”13207″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.