Després de 20 anys de feina, més de 10.000 persones ateses i 40.000 persones formades (infants, famílies, professionals,…) aquest any fem un pas endavant per a que la nostra experiència i coneixements arribin a més persones i territoris. Aquest 2018 neix el Campus Virtual de la Fundació Vicki Bernadet. Amb aquest vídeo us volem explicar el què representa per nosaltres poder oferir-vos ara també formació online:

Què hi trobaràs?

A través d’aquesta plataforma de formació en línia tenim l’oportunitat de compartir el cos teòric de l’entitat que s’ha construït conjuntament amb els professionals que han vingut a assessorar-se i amb les víctimes i familiars que han confiat en nosaltres per ajudar-los en el seu procés de recuperació . Amb el campus virtual volem donar resposta a les demandes de formació oferint cursos especialitzats per a diferents col·lectius i amb una atenció més individualitzada; apostant per una metodologia que permeti reflexionar sobre els coneixements adquirits i amb recursos per poder aprofundir en tots ells.

Primers cursos

Ja tenim preparats els primers cursos de formació online i, per a que ens pogueu conèixer millor, el primer de tots està 100% subvencionat i va dirigit al sector social i educatiu. En el següent quadre trobaràs un resum dels cursos online dels propers mesos però recorda que pots consultar la informació en detall de tota la nostra oferta formativa online aquí.

El primer curs que comença el 26 de febrer!

Abús Sexual Infantil: identificació - actuació - prevenció des del sector social i educatiu

Prefereixes la formació presencial?

Cap problema! L’entitat continua oferint els cursos presencials i, igual que amb les formacions online, pots consultar tota la informació de cada un dels cursos, dates d’inscripció i fer-nos qualsevol consulta que puguis tenir.