Per sisè any consecutiu, arrenca el programa CaixaProinfància  a la Fundació Vicki Bernadet per oferir atenció psicoterapèutica a menors i famílies víctimes d’Abús Sexual Infantil (ASI). Aquesta iniciativa de l’Obra Social La Caixa s’adreça a infants i  adolescents d’entre 0 a 16 anys que es troben en una situació familiar i econòmica en risc d’exclusió social i que presenten mancances en les seves necessitat socials.

Caixa Proinfància integra a més de 170 entitats, associacions i fundacions de l’estat espanyol i ofereix diferents serveis i recursos com l’atenció psico-educativa, suport a centre oberts, activitats de lleure o ajudes a primera infància (de 0 a 3 anys).

Serveis de la Fundació dins del programa

Gràcies a aquest programa, la Fundació Vicki Bernadet pot oferir a nens/es i famílies que es troben en situació de risc d’exclusió social els següents serveis:

1. Atenció o teràpia psicosocial. Assessoria puntual (d’1 a 3 sessions)

2. Atenció psicoterapèutica individual continuada (de 15 a 30 sessions)

3. Atenció psicoterapèutica familiar (de 15 a 30 sessions)

Objectius del programa Proinfància

1. Afavorir el desenvolupament de les competències del nen/a i l’adolescent, i la seva familia que permetran millorar els seus procesos d’integració social i autonomía.

2. Promoure el desenvolupament social i educatiu de la infancia i l’adolescència en el seu context familiar, escolar i social.

3. Desenvolupar i implementar un model d’acció social i educativa integral que contribueixi a millorar les oportunitats de desenvolupament social i educatiu de la infància i les seves famílies.

4. Contribuir a sensibilitzar i mobilitzar la societat per l’eradicació de la pobresa infantil.

Necessites més informació?

Si vols informació per entrar al programa, truca’ns al 933 189 769 per poder concertar una visita. També pots contactar amb nosaltres si ets un professional dels Serveis Socials de base i vols derivar a una família al programa.