PRIMER PREMI FADA 2013
14/02/2013
Formació a les escoles
12/03/2013

Visitem l’IES Puig i Cadafalch de Mataró

El proper 15 de març realitzarem 3 xerrades a l’IES Puig i Cadafalch de Mataró, INTEGRACIÓ SOCIAL, EDUCACIÓ SOCIAL I ATENCIÓ a persones amb dependència.

És molt important que els futurs professionals que treballen en l’àmbit social, educatiu i de la salut, coneguin el que significa un abús sexual i com poder afrontar, professionalment, el circuit que es deriva del coneixement d’una situació abusiva, així com, la prevenció de possibles situacions de risc. En les formacions realitzades a aquests centres, es vol ajudar als futurs professionals a conèixer una realitat, moltes vegades amagada, que hauran de fer front en la seva etapa professional.
Les sessions son de 2 hores i l’objectiu és el de facilitar el coneixement de l’abús sexual infantil, les seves característiques i les seves conseqüències. Segons el grup al que va dirigida la sessió es treballen temes específics:

  • en educació infantil es treballa la prevenció dirigida als menors i a les famílies
  • en integració social es reforça el treball a realitzar en casos de detecció i revelació i s’aprofundeix en les conseqüències de l’abús sexual a menors
  • en el grup d’atenció a persones amb dependència es treballen tots els aspectes anteriors, tenint en compte les dificultats que presenta el col·lectiu.
Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.