La pederàstia entra en l’agenda política
12/05/2016
Curs 2016: PLACES ESGOTADES! Curs d’estiu ‘Intervenció en l’abús sexual infantil’
18/05/2016

Vicki Bernadet present a ‘La Barcelona de les Solucions’

El proper 26 de maig Vicki Bernadet està convidada a participar a la jornada La Barcelona de les Solucions organitzada pel grup de periodisme En Positivo.

Vicki Bernadet exposarà el cas que porta per títol: Lluita contra l’abús infantil. Aquesta ponència està inclosa dintre del panell ‘Barcelona Col·laborativa’, en el qual professionals pertenyents a diverses iniciatives socials donaran resposta a les necessitats de les persones més vulnerables de la ciutat de Barcelona. El panell estarà moderat per Bernat Gasulla, sotsdirector d’El Periódico de Catalunya i entre els ponents estaran també presents  Laia Serrano, fundadora i directora de BarcelonaActua parlant sobre Voluntariat coordinat i Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació qui parlarà sobre el dret a l’habitatge.

Amb aquesta iniciativa es posa de manifest davant la ciutadania les bones pràctiques que ja s’estan portant a terme en matèria de solidaritat a Barcelona, a la vegada que es vol ensenyar una ciutat que implica tots els actors socials per contrarestar el risc d’exclusió que pateixen determinats col·lectius i persones.

La Barcelona de les Solucions està impulsat per l’associació En Positivo, una entitat sense ànim de lucre que promou una visió constructiva del periodisme, traslladant la seva filosofia proactiva a aquest esdeveniment.

Barcelona de les Solucions
Panell Barcelona Col·laborativa
Data: 26 de maig de 2016
Lloc: CaixaForum, Barcelona
Horari: 15:30-16:30

Si voleu conèixer més detalls sobre La Barcelona de les Solucions, el diumenge 22 La Vanguardia plasmarà en el seu suplement DINERO, un debat entre 5 participants de la jornada en el que està convocada Vicki Bernadet.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.