Horari d’estiu
01/08/2016
InDISCutible descarregable en web i Cinefòrum
21/09/2016

Trencant el silenci amb Europa – Projecte Erasmus+

La Fundació Vicki Bernadet liderarà el projecte BREAKING THE SILENCE TOGETHER. Academic success for all by tackling child sexual abuse in primary schools of Europe dintre de l’Acció Clau 2 del programa ERASMUS +

Comencem el curs escolar amb una boníssima notícia: ens han concedit el projecte europeu Breaking the silence together. Es tracta d’un projecte d’una durada de 24 mesos (setembre 2016 – agost 2018), que estarà liderat i coordinat per la Fundació Vicki Bernadet i l’objectiu del qual és treballar per a la prevenció, detecció i atenció del ASI a Europa de manera conjunta amb altres organitzacions, compartint metodologies i aprenent d’altres experiències. Els socis del projecte són:

En el marc del projecte es desenvoluparà un programa de prevenció comunitària per prevenir els ASI, involucrant a tota la comunitat educativa, tot i elaborant un manual per al professorat amb orientacions per implementar el programa, una maleta pedagògica amb materials i recursos per abordar l’abús sexual infantil amb els nens i amb les seves famílies i material de sensibilització per impactar en la comunitat.

El projecte inclou una prova pilot en sis escoles de primària de tres països europeus, un seminari nacional a cada país i una conferència europea a Holanda per donar a conèixer els resultats i productes.

Us desitgem una feliç tornada a l’escola!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.