[Oferta laboral] Busquem treballador/a social
06/03/2018
La infància és la prioritat
28/03/2018

Rebem el premi a l’organització amb valors fem.Talent 2018

La Fundació Vicki Bernadet ha guanyat el premi femTalent 2018 en la categoria d’organització amb valors femTalent. L’entrega s’ha celebrat el divendres 9 de març al Parc Tecnològic de Barcelona Activa.

Estem molt contentes d’aquest reconeixement ja que femTalent és una iniciativa que té per objectiu aconseguir viure en una societat de persones de plena igualtat, sense diferències de gènere. Des de la Fundació Vicki Bernadet tenim molt clar que la protecció a la infància és un dret indiscutible i que cal que tota la societat (professionals, educadors, famíles,…) tingui molt clar que només entre tots i totes podrem construir un futur sense abús sexual infantil. Això vol dir estar formats, conèixer aquesta realitat i estar disposats a trencar el silenci que encara envolta aquesta problemàtica.

La igualtat d’oportunitats comença per que tots els nens i nenes tinguin una infància feliç i lliure d’abusos. Això també vol dir tenir les eines i els recursos per atendre i ajudar a aquells infants i adults que han passat per una situació d’abús sexual a la infància i necessiten d’una atenció especialitzada.

Els nominats a las diferents categories del premi femTalent d’aquest 2018 han estat:

•    Categoria de Talent Emergent: Mabel Torréns, Postdoctoral Researcher at ICIQ, Universitat Rovira i Virgili. Judit Anido, CEO de Mosaic Biomedicals. Yolanda Triviño, founder Valkiria Hub Events.
•    Categoria de Trajectòria Professional: Laura Roigé Pons, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, María Blasco Marhuenda, directora del CNIO, Rosa Ortuño, socia directora de Optimum SL.
•    Categoria d’Organització amb valors femTalent: l’empresa de biotecnologia que treballa desenvolupant teràpies personalitzades contra el càncer Proteodesign, la Fundación Vicki Bernardet que treballa per l’atenció integral de l’abús sexual a infants, i Equip Senior Femení del Club Futbol Sala Eixample.
•    Categoria d’Innovació: la iniciativa visual de filosofia per a nenes i nens Wonder Ponder, l’empresa d’energia elèctrica Hola Luz, i la iniciativa per visibilitzar a les dones científiques Noies al Lab.
•    Categoria de Comunicació: Observatori de les dones als Mitjans de Comunicació, Laura Pons directora de Món Editorial, i Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio.
•    Categoria Especial 10è aniversari femTalent: el projecte Cooperativa Sulábatsu presentat per l’ambaixadora Ana M González de l’IN3- Universitat Oberta de Catalunya, el projecte 1hour4girls presentat per l’ambaixadora Sabrina Bittencourt, emprendedora social en serie i business angel, i el projecte Ciencia y Tecnología en Femenino presentat per l’ambaixadora Soledad Díaz, directora general de la Associación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE).

La desena edició del femTalent Fòrum ha girat al voltant de la idea que el talent de les dones no té fronteres. El lema d’aquesta edició ha estat”World Wide Women: inspiring Global Women Talent” (Les dones de tot el món: inspirar el talent internacional de les dones). La jornada està organitzada per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i la Coordinadora d’Associacions de fem.Talent, que agrupa 25 associacions de dones dels àmbits de la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria, l’empresa i la innovació de tot Catalunya.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.