Entrevista a Pilar Polo a Ràdio Abrera
15/06/2015
Curs Setembre- 2015
11/07/2015

‘Paraules que fan Xarxa’ – Entrevista a Pilar Polo a Ràdio Abrera

El passat dijous 11 de juny, la Cap del Departament de Formació i Sensibilització de la Fundació, Pilar Polo, van ser entrevistada a Ràdio Abrera, arran del curs que impartirà els dies 6 i 9 de juliol, en aquest municipi. El curs, sota el títol Intervenció en l’abús sexual Infantil, forma part del programa Paraules que fan xarxa, dirigit a l’entorn de Primària (superior) i Secundària.

Paraules que fan xarxa

És un programa de prevenció de l’abús sexual dirigit a població infantil en situació de vulnerabilitat de la ciutat de Barcelona. El projecte consta d’una sèrie d’accions en Centres Oberts de la ciutat, i es realitzen mitjançant la participació activa de professionals, nens/es i famílies, que permetin la creació de materials i protocols de detecció i atenció.

Paraules que fan xaxa es desenvolupa durant el curs escolar 2014-2015 amb activitats dutes a terme per professionals de la Fundació Vicki Bernadet (psicòlogues) i col·laboradors externs (actors del teatre social), amb una àmplia experiència en formació especialitzada a professionals i en la realització de tallers de prevenció per a nens/es, adolescents i familiars. Les accions que inclou el programa són:

  • Taller de professionals. Sessions de treball, que permetin l’avaluació continuada.
  • Taller amb nens/es. Mitjançant dinàmiques lúdiques, participatives i reflexives, es capacita i empodera als nens/es en tallers adaptats a cada grup d’edat, que contemplen: habilitats socials, autoprotecció, abús sexual, drets infància i recursos d’ajuda. Cada participant acaba amb una guia de temes clau sobre situacions de risc.
  • Taller per a familiars. S’ofereix un espai de formació i reflexió.

Per reservar plaça al curs de professionals d’Abrera us podeu adreçar a:

Centre Obert La Galàxia
Ajuntament d’Abrera
Tel. 93 770 33 44

Aquest curs, Paraules que fan xarxa ha estat patrocinat per: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.