Promoció de Juliol
07/07/2014
Ens hem traslladat!
01/09/2014

Obrim un nou servei: SAS-DI

Segons l’informe del Parlament Europeu A5-0102/2004, el 80% de les nenes i dones amb discapacitat són víctimes de maltractraments i tenen una probabilitat quatre vegades superior de patir situacions d’abús sexual. Aquest fet és degut, en part, per la dificultat en l’abordatge de la sexualitat de les persones amb discapacitat tant, en l’àmbit professional com de les famílies. Aquest fet podria ser perfectament un dels motius que els abusos i les agressions sexuals acabin afectant a un percentatge molt elevat de persones amb discapacitat. És doncs essencial oferir eines per a una correcta educació en sexoafectivitat, en prevenció, detecció i intervenció en relació als abusos sexuals.

Per tal de donar resposta a aquesta realitat tan terrible, la Fundació Vicki Bernadet, el  Dincat i Aspanin han creat un Servei d’Atenció en Sexoafectivitat per a persones amb Discapacitat (SAS-DI) per a coordinar les accions conjuntes a nivell d’assessorament i intervenció de tipus formatius i socioeducatiu per a persones amb discapacitat, les seves famílies i per a professionals que treballin en aquest àmbit.

Contacte:
El contacte amb el SAS-DI es pot realitzar a través de:

Fundació Vicki Bernadet 

Persona de contacte:Laia Alamany
Correu electrònic: programapad@fbernadet.org

Dincat
Persona de contacte: Israel Belchi
Telf. 93 490 16 88
Correu electrònic: ibelchi@dincat.cat

Aquest servei està subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona per a persones o entitats d’aquest municipi i pel Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad per a les demandes de persones de la resta de Catalunya.

SASDI presentacio

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.