VOICES – Trenquem el silenci a l’esport
27/04/2016
El Programa PAD rep el Premi Constanza Alarcón a la Innovació Sanitària i Social
05/05/2016

Moltíssimes gràcies, Las Cinco!

El darrer 24 de març (dijous Sant) el grup Las Cinco, va celebrar una de les seves mítiques festes a la Sala Razzmatazz de Barcelona. L’esdeveniment, en aquesta ocasió, portava per títol: “La Passió (Segons Las Cinco)”, posant una nota d’humor a l’inici de la Setmana Santa i celebrant la passió que tots sentim per la música i la festa.

A part del component festiu i de divertiment totes, les festes de Las Cinco tenen una vessant solidària, i en tots els seus esdeveniments, sempre es destinen part dels seus beneficis a una causa social.  En aquesta ocasió van triar la prevenció de l’abús sexual en la infàcia, sent  la Fundació Vicki Bernadet l’entitat l’escollida. D’aquesta manera,  hem rebut la generosa donació de 3000€ per part de Las Cinco, quantitat que des de la Fundació destinarem a la  nostra tasca diària de lluita contra l’abús sexual infantil.

La del Dijous Sant, va ser una nit plena de diversió, riure i ball amb la presència de Djs convidats i habituals de les festes de Las Cinco, així com l’actuació de la cantant Rebeca, una autèntica icona de les seves festes.

Des de la Fundació agraïm moltíssim a tots/es els qui formen part de Las Cinco (Somoslas, PopAir, La Ka, La Rebujito y Churros con Chocolate), la seva acció per fer visible d’una manera tan positiva i alegre la importància de la prevenció dels abusos sexuals a la Infància.
GRÀCIES per la vostra passió, entusiasme i generositat!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.