Formació a Professionals: Abusos Sexuals i Discapacitat intel.lectual
24/04/2013
Formació a Territori: Guadalajara i Saragossa
06/05/2013

IV Jornada de Victimologia: Victimització en col·lectius de risc: prostitució

Us adjuntem el programa de la IV Jornada de Victimologia: Victimització en col·lectius de risc: prostitució que tindrà lloc el proper 16 de maig a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Paranimf).

La Fundació, de la mà de Vicki Bernadet, participarà en la Taula rodona de 12.45-14.00 h sobre “Experiències professionals i associatives”

Jornada de victimología_2013

Presentació
La IV Jornada de Victimologia continua amb la iniciativa de l’edició anterior i torna a centrar-se en un col·lectiu d’alt risc per a la victimització, com són les persones que exerceixen la prostitució. El col·lectiu de treballadores sexuals ha estat molt poc estudiat per la victimologia en el nostre país tot i haver-se constatat les múltiples formes de violència que experimenten gran part d’aquestes dones al llarg del cicle vital i amb les dificultats afegides que suposen per a la seva protecció aspectes com l’estigma social o la vida als marges de la legalitat.
La present jornada pretén oferir una visió comprensiva de la victimizació en l’àmbit de la prostitució, al marge de posicions ideològiques, que afavoreixi el diàleg entre tots els sectors implicats. Per portar a terme aquest objectiu, comptarem amb experts nacionals i internacionals en l’àmbit, que mostraran les dades obtingudes en els estudis que s’han fet respecte d’aquest tema i amb la visió de persones que, per la seva tasca professional, tenen contacte amb el col·lectiu de treballadores sexuals i poden descriure la seva realitat.

Destinataris

  • Jutges, fiscals i advocats.
  • Professionals que intervenen amb víctimes o persones en risc de ser-ho.
  • Professionals que intervenen amb treballadores sexuals.
  • Estudiants de criminologia, psicologia, dret, treball social, educació social, medicina i infermeria.
  • Altres persones interessades.
Organitza:

Col·labora:

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.