Presentació del llibre “Emprenedors socials”
12/06/2012
Xerrada. Factors de risc: ús i abús de les tecnologies
12/07/2012

Caixa Penedès recolzarà el projecte ADIR-SE

El projecte “ADIR-SE” contempla unes sessions de treball grupal per a dones recloses o exrecloses que estiguin en situació d’alta vulnerabilitat, amb la finalitat de prevenir situacions de violència de gènere i/o mitigar les conseqüències d’haver patit algun tipus de violència durant la seva infància, com l’abús sexual infantil.

Paral·lelament, el programa intenta donar resposta a una realitat: la revictimització que pateixen les víctimes de la violència. S’ha de tenir en compte la dificultat de reinserció d’aquesta població i els problemes que tenen per tenir una xarxa social que les ajudi a millorar la seva qualitat de vida.

Per a aquest programa, que està previst que comenci el mes de setembre, la Fundació Vicki Bernadet treballarà amb les presons de dones de Brians, Wad-Ras i Ponent de Catalunya i amb entitats que treballen amb dones exrecloses.

La metodologia que s’emprarà a les sessions és grupal i basada amb el treball artístic i corporal. Es realitzaran sessions mensuals a cadascun dels centres i s’incidirà en la protecció i l’autoprotecció davant de situacions de risc, el dret a demanar ajuda, l’autoestima, les conseqüències de la violència i l’abús sexual a la infància, entre altres temàtiques.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.