Formació a Territori: Guadalajara i Saragossa
06/05/2013
Fotografia social
29/05/2013

FES-HO POSSIBLE!

La Fundació presenta aquest projecte de Microdonacions amb l’ajuda de la plataforma HAZLO POSIBLE, tenim fins el 20 de juny per aconseguir-ho, som-hi!!!

 

RECOLZA A VÍCTIMES D’ABÚS SEXUAL INFANTIL

Marcos, Lucia, Sandra i altres set víctimes d’abusos en la infància, s’enfronten dia a dia a l’estigma social i a les seqüeles derivades dels abusos sexuals en la seva infància i adolescència: sentiments de culpabilitat, problemes de relació, abandonament familiar i un llarg etcètera.

Aquest projecte pretén ajudar a aquestes víctimes a través d’un grup terapèutic. Però també, volem fer conscient a la societat de l’existència dels abusos sexuals en la infància.

Per aquest motiu, sol·licitem la vostra col·laboració per aconseguir els 1850€ que tindria el cost de lloguer de l’espai, material, i hores d’administració. La Fundació es farà càrrec del cost dels dos psicòlegs que duguessin a terme el grup, i de la treballadora social que farà el seguiment coordinat amb els recursos que intervinguin en cada cas.

La teràpia durarà 5 mesos i es compondrà de sessions de periodicitat quinzenal, dirigides per psicòlegs del Centre Terapèutic de la Fundació.

Podeu donar suport a la iniciativa a Hazlo Posible

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.