Curs gratuit per persones amb discapacitat
07/07/2016
Curs gratuit per persones cuidadores
15/07/2016

Conveni amb Diputació de Barcelona

La Fundació Vicki Bernadet ha signat un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona, per oferir assessorament especialitzat als professionals de la província de Barcelona sobre abús sexual infantil. El conveni facilita 80 assessoraments anuals, i també contempla diverses intervencions dirigides a la prevenció de l’ASI, així com la formació i a través del conta-contes “Les cortines d’aire”. 

Il·lustració de ‘Les cortines d’aire’

 

El conveni té com a finalitat  recolzar i potenciar actuacions per a la detecció, la prevenció, i l’atenció dels abusos sexuals infantils i es realitza en a través de l’atenció a professionals, així com prevenció i formació:

Atenció. Servei d’Assessorament i orientació especialitzada a professionals.

El servei d’assessorament i orientació especialitzada als professionals, atén als professionals dels serveis socials bàsics dels ens locals de la província de Barcelona que requereixen d’orientació i assessorament especialitzat, en referència als circuïts establerts d’actuació davant de casos de sospita i/o certesa d’ASI, així com les consultes a nivell psicològic i jurídic.  

Prevenció i Formació. Contacontes “Les cortines d’aire”

Aquesta activitat divideix en dos accions complementàries, que fan que l’acció preventiva sigui integral. Per una part, hi ha una formació destinada a  professionals, i per altra la teatralització d’un conte sobre ASI per treballar amb nens/es.

L’activitat teatral, està basada en un conte especialitzat per a nens/es de 7 a 10 anys, d’elaboració pròpia, acompanyat d’una guia didàctica per a pares, mares i educadors. L’objectiu és dotar d’eines per a la  prevenció, detecció i atenció de l’abús sexual infantil, a tota la comunitat educativa. Com acaben els actors de Les cortines d’aire:

Si algun problema tens, demana ajuda correns!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.