Jornada Internacional
27/10/2014
Programa IRENE a la Comarca del Jiloca
14/11/2014

US CONVIDEM A…

 

CELEBREM EL 25è ANIVERSARI DELS DRETS DELS INFANTS AMB UN DIA DE PORTES OBERTES!
El proper 20 de novembre es commemora el 25è Aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants dut a terme l’any 1989 en Assemblea General de les Nacions Unides. Un acte que ratificava la Declaració Universal dels Drets dels Infants escrita 30 anys abans.

Consulta la Convenció sobre els drets de l’infant.

Hem escollit aquesta data, per convidar-vos a l’acte de Portes Obertes a la nova seu, situada al carrer Taquígraf Martí 30-32 de Barcelona, que inclourà:

18:00 Doble sessió amb:

Projecció del Documental “Infàcia en Risc” amb posterior taula rodona amb la Directora i guionista Clara Vinardell, Imma Pérez del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, Laura Rodríguez cap del centre terapèutic i jurídic de la Fundació, i Vicki Bernadet presidenta de la FVB.
Aquesta activitat té un aforament limitat, així que s’agraeix confirmació d’assistència.

Contacontes “Les Cortines d’Aire”: Un animador i una formadora especialitzada guiaran l’activitat amb l’objectiu de connectar amb els més petits, a través de la fantasia, per dotar-los de mecanismes d’autoprotecció davant de qualsevol situació abusiva.

19:00 Portes Obertes.

Estrenem nou local i ens complaurà mostrar les noves instal·lacions així com informar-vos dels serveis que hi realitzem.

19.30 Pica-pica i parlaments.

Esperem veure-us-hi a tots/es!

Gràcies pel vostre recolzament.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.