La “Corte Interamericana de Derechos Humanos” emet sentència sobre el cas Paola Guzmán Albarracín
30/08/2020
La Elisabete i el grup terapèutic
21/10/2020

Paraules que fan xarxa

“Paraules que fan xarxa” és un projecte de la Fundació Vicki Bernadet que té com a objectiu principal promoure la prevenció de l’abús sexual infantil en contextos vulnerables. 

 

En el marc de projecte es realitzarà una formació online per dos professionals de cada centre escollit. A la formació es treballarà com abordar, detectar i prevenir l’abús, amb dues sessions dedicades a aprendre a fer un taller per la prevenció de l’abús amb els infants del centre. 

 

Després les dues persones del centre impartiran aquest taller amb un grup d’infants del seu centre. El taller es destina a infants de 8 a 12 anys i té una duració de quatre sessions d’una hora. Aquestes sessions es basaran en el treball en grup i tindran un caire participatiu i vivencial per ajudar als nens i nenes a connectar la temàtica amb la seva realitat quotidiana.  Al llarg del taller els nens i nenes aniran treballant un quadern personalitzat que conté temes clau sobre situacions de risc, reflexiona sobre la xarxa de suport personal  i inclou un llistat de telèfons i adreces dels diferents recursos del barri. Un cop finalitzat el taller cada nen i nena es quedarà amb el seu quadern.

 

Per tal de poder implementar el taller, els professionals dels centres hauran d’haver assistit obligatòriament a la formació online. 

 

Les dates de la formació a través de videoconferència són les següents, sempre de 10h a 12h: 

Dijous 17 SETEMBRE 

Dimarts 22 SETEMBRE 

Dimarts 29 SETEMBRE 

Dijous 1 OCTUBRE

Dimarts 6 OCTUBRE 

Dijous 8 OCTUBRE 

Dimarts 13 OCTUBRE

 

Si esteu interessades en què el vostre centre participi responeu al formulari que hi ha a continuació i nosaltres ens posarem en contacte!

 

La selecció de centres on s’implementarà el programa es farà per ordre de rebuda de les inscripcions prioritzant aquells centres que no han implementat mai el programa en edicions anteriors. 

 

Teniu fins el 10 de setembre!

 

[caldera_form id=”CF5f50c9cae6992″]

 

 

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.