Recomanacions per la situació actual de confinament
07/05/2020
Nou recomanacions per prevenir l’abandonament de la terapia.
22/06/2020

Premis Dircom

Des de l’inici del nostre recorregut, a la Fundació Vicki Bernadet, sempre hem valorat com a fonamental la sensibilització col.lectiva entorn als abusos sexuals infantils. Pensem que es tracta d’un Repte Comú que ens apel.la al conjunt de la societat.

En aquest sentit, un dels serveis amb el que compta la Fundació, és precisament, el de Comunicació i Promoció. Un dels nostres principals objectius, és el de sensibilitzar a la població sobre la importància de prevenir i respondre adequadament davant la sospita d’una situació abusiva, establint un pont amb la societat a través dels mitjans de comunicació, web i xarxes socials. Tenint cura dels nostres nens i nenes garantim el nostre futur, tenint cura de les víctimes garantim els drets de tots.

En aquesta recerca inisistent de complicitats necessàries, hem gaudit en els darrers temps, de l’ajuda solidària i generosa d’unes de les plataformes publicitàries més prestigioses del nostre territori. L’equip humà d’OGILVY BARCELONA, va assumir un compromís admirable amb els nostres infants, oferint-nos la seva professionalitat i liderant una campanya de sensibilització i visualització del projecte de la Fundació i de la realitat dels abusos sexuals infantils a la nostra societat.

La campanya #LaInfànciaNOesToca ha estat una col.laboració de gran valor, mostra d’una solidaritat responsable i representativa del camí conjunt cap a un futur lliure d’abusos sexuals infantils.

Aquesta campanya, i l’equip humà que la va fer possible, ha estat nominada als prestigiosos premis de comunicació Premis Dircom. Aquesta nominació ha permès que el projecte de la Fundació i la realitat entorn als abusos sexuals infantils, es conegui ampliament, reforçant de manera evident el seu impacte. Un reconeixement necessari, que avui compartim amb tots vosaltres, amb agraïment i esperança.

Gràcies a aquesta nominació, la campanya d’Ogilvy i la Fundació Vicki Bernadet, adquireix el segell “Finalista Premis Dirmom”, reconeixent el seu valor social i professional.

I no acabem aqui, Els Premis Dircom, s’integren en la plataforma dels Premis Fundacom, d’àmbit internacional, de tal manera que el guanyador i els dos finalistes son candidats a aquests premis internacionals, que permeten ampliar el coneixement del projecte molt més enllà del nostre territori comú.

Sense dubte una gran noticia, que avui compartim amb tots vosaltres, orgullosos de formar part d’aquesta familia unida en la lluita contra els abusos sexuals infantils. Un futur millor sempre és possible. Aquest ha estat sempre el nostre objectiu col.lectiu, que avui sembla una mica més proper. Moltes gràcies a tots!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.